Dit zijn de duurste woningen in Vlaanderen

Share.

Nieuw jaar, nieuwe panden om bij weg te dromen. Dit zijn de 5 duurste panden die vandaag te koop staan op Zimmo. Ze hebben grote tuinen, veel slaapkamers, prachtige badkamers en natuurlijk mag een zwembad of fontein niet ontbreken. Heb je interesse in één van deze villa’s, waag dan zeker je kans en doe een bod!

1. Moderne villa in Sint-Pieters-Woluwe

(Zimmo-code: JIBKL)

De duurste villa op Zimmo, met een prijskaartje van €5.950.000, is deze rustig gelegen, moderne villa. Met een perceel van ±36 aren en een woonoppervlak van ±751 vierkante meter is dit een echte parel op onze website. De ruime woonkamer, ontbijthoek, tv-lounge en bureau met uitzicht op een mooi terras stralen luxe uit.

2. Villa met zicht op de Royal Antwerp Golf Club

(Zimmo-code: IKEQA)

Deze villa combineert business en privacy door de entree met wachtruimte, bureel en meeting room waarna de doorgang toegang verleent aan de privé. De eetkamer heeft een zicht op de Koivijver, de keuken heeft een gezellige ontbijthoek en er is een luxueuze fitnessruimte met sauna, hamman en douche. Bij goed weer kan je zalig relaxen aan de zuid-west gelegen terrassen met buitenzwembad en poolhouse. Ben je daarnaast ook fan van de nieuwste technische snufjes? Dan is dit pand echt iets voor jou! Het kan van jou zijn voor €5.850.000.

 

3. Kasteel in Kortenaken

(Zimmo-code: EYT6C)

We trekken weg uit de villa’s en bezoeken dit kasteel in Kortenaken. Er is zeker een contrast met de moderne panden van hierboven, maar in dit prachtige pand voel je je gegarandeerd een prins of prinses. Het interieur, de grote ramen en de enorme tuin met fontein doen deze woning echt op een sprookjeskasteel lijken. De vraagprijs voor deze woning staat op €5.500.000.

 

4. Luxe villa in een groene buurt

(Zimmo-code: JJQ63)

Ben je vaak in Brussel? Dan ken je het Ter Kamerenbos zeker. Maar wat als je hier ook kan wonen? Deze villa bevindt zich vlakbij het park in een rustige en groene omgeving en is gunstig gelegen aan de rand van de stad. Er zijn 4 slaapkamers, elk vergezeld met een badkamer, een wijnkelder, zonnetent, fitness met jacuzzi, sauna en stoombad en een binnenzwembad. Wie had gedacht dat Brussel zo rustgevend kon zijn? Prijskaartje: € 5.400.000.

5. Karaktervolle villa in Knokke

(Zimmo-code: JJHYJ)

Gelegen op een terrein van 2.296 m², tussen de clubhouse van de golf en het Dominicanenkerkje, ligt deze ruime villa in Knokke. Er zijn maar liefst 7 slaapkamers, waarvan een volledig afgescheiden master-bedroom en 7 badkamers. Daarnaast is er ook een mooie conciergerie aanwezig. In de grote tuin vinden we ook nog een terras én zwembad. Je kan dit pand kopen voor € 5.350.000.

 

Share.