Droom weg in deze 6 heerlijke herenhuizen

Share.

Je wilt graag in de stad wonen, maar downsizen is niet je ding. In een herenhuis heb je alle ruimte die je je maar kan wensen, gecombineerd met elegantie en historische charme. Ga met ons mee terug in de tijd en droom zalig weg van deze prachtige pareltjes. 

Bruisend Brugge

Achter deze typisch Brugse gevel schuilt een echte parel. Recent gerenoveerd in 2023, gaat het klassieke karakter hier prachtig samen met een moderne touch. Een perfect huwelijk tussen oud en nieuw. Droom ‘s avonds zalig weg bij het monumentale uitzicht, met een Châteauneuf-du-Pape uit je eigen wijnkelder. Om je vervolgens naar je slaapkamer te begeven via de lift. Prijskaartje voor dit herenhuis in Brugge: € 1.195.000.

Luxueus Leuven

Laat je niet beetnemen door de oude voorgevel. Erachter schuilt een moderne, energiezuinige woning van maar liefst 280m2. En dat in het hartje van Leuven! Zwarte accenten vormen de rode, of zal liever zwarte, draad door heel de woning. Dit is een renovatie met aandacht voor detail. Het interieur van dit herenhuis straalt pure rust uit. En dat wordt doorgetrokken in de groene stadstuin. Voor € 845.000 is dit herenhuis in Leuven met 5 slaapkamers het jouwe. 

Adembenemend Antwerpen

Thuiskomen als een royalty, dat doe je in deze royale woning in Antwerpen. Elke kamer die je binnenwandelt, voelt majestueus aan met z’n afwerking in hout of marmer. Het uitgestrekte terras en de grote garage met plaats voor maar liefst 8 wagens maken het plaatje compleet. Voor zo’n € 2.850.000 ben jij de king of queen van dit herenhuis in Antwerpen.

Grandioos Gent

Een voormalig hotel kopen? Het kan in Gent! In Leiekouter, aan het water, ligt dit unieke herenhuis dat ontworpen en gerestaurerd werd door toparchitechten. Ze zorgen voor een perfecte interactie tussen oud en nieuw en doen iedereen watertanden. De 2.000 vierkante meter grote tuin maken het plaatje helemaal af. De prijs voor dit perfecte plaatje? Je hebt dit prachtige herenhuis in Gent voor € 1.750.000.

Ravissant Rekem

Of je nu een lord in Engeland of een god in Frankrijk wilt zijn, je bent beide in deze prachtige, gerenoveerde herenwoning in het Limburgse Oud-Rekem. Het zonovergoten terras en de uitgestrekte groene tuin geven je 365 dagen per jaar een vakantiegevoel. In deze woning kan je eindeloos verdwalen in de vele kamers en ruimtes. Voor € 1.890.000 is deze prachtige herenwoning in Rekem van jou. 

Elegant Elsene

Heb je eerder een negatief gevoel bij Elsene? Laat dit statische herenhuis je dan overtuigen van het tegendeel. De koetsingang opent de poort tot jouw eigen paleis. De hoge plafonds, de dubbele deuren met prachtige glasramen en de open haarden nemen je helemaal mee terug in de tijd. Deze woning ligt in de Molièrelaan, een van de mooiste lanen van Brussel. Voor €  2.195.000 mag jij je de vorst(in) noemen van dit paleis in Elsene

Share.