Zo ziet 600 euro huur eruit in Vlaanderen

Share.

Wanneer je een woning wil huren, is het budget een belangrijke factor. Je kan met hetzelfde budget veel verschillende kanten uit. Je kan een appartement midden in de stad hebben, maar ook een knus huisje is voor hetzelfde geld niet ondenkbaar. Maar wat kan je nog vinden voor een budget van 600 euro? We schuimden op Zimmo met dat budget -gemeenschappelijke kosten niet inbegrepen- de vijf Vlaamse provincies af.

West-Vlaanderen

Beginnen doen we in Ieper, een stad van 35.000 inwoners, bekend van de Menen poort en the Last Post, waar we dit instapklare éénslaapkamerappartement terugvinden. Het appartement heeft een oppervlakte van 89 m² en bevindt zich op wandelafstand van de prachtige Grote Markt van Ieper. Je betaalt er €560 per maand voor.

Dit is slechts een greep uit het huuraanbod in West-Vlaanderen. Wie een appartement zoekt, kan hier terecht. Wie liever een huis huurt in West-Vlaanderen, kan hier verder kijken.

Oost-Vlaanderen

In de Oost-Vlaamse gemeente Zulte, vinden we dit leuke penthouse terug. Met een oppervlakte van 80 m², een terras, 1 slaapkamer en grote raampartijen is er aan licht geen gebrek! Kostenplaatje? 575 euro.

In Oost-Vlaanderen vind je nog veel meer appartementen te huur. Wie een huis zoekt, ontdekt hier het Oost-Vlaamse aanbod.

Antwerpen

Fan van ’t Stad? Welkom in Antwerpen dan! In een zijstraat van de Nationalestraat vind je voor een huurprijs van 575 euro deze gezellige studio. Het appartement bevindt zich vlakbij de bruisende shoppingstraatjes van de Wilde Zee, ideaal dus voor modefans!

Het volledige aanbod huizen te huur ontdek je hier. Bekijk ook de andere appartementen te huur in provincie Antwerpen.

Limburg

We zetten onze zoektocht verder in Tongeren. Dit goedgelegen appartement heeft alles wat je nodig hebt: de leuke kookhoek is volledig voorzien, je hebt voldoende én veilige parkeergelegenheid, er is een berging en veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen. Wat je ervoor betaalt? €550 per maand.

Het volledige aanbod huizen te huur ontdek je hier. Bekijk ook de andere appartementen te huur in provincie Limburg.

Vlaams-Brabant

Eens toegekomen in Vlaams-Brabant, begeven we ons naar de provinciehoofdstad Leuven. Door de centrale ligging van deze knusse studio bevind je je pal in het centrum van de bekende studentenstad. Voor 585 euro per maand krijg je de kitchenette en de kleine badkamer erbij. Ons lijkt het supergezellig!

Het volledige aanbod huizen te huur ontdek je hier. Bekijk ook de andere appartementen te huur in provincie Vlaams-Brabant.

Opzoek naar een andere locatie of binnen een ander budget? Hou Zimmo in de gaten voor nog meer leuke panden!

Foto’s: Zimmo

Share.