6 ongelooflijke huizen om bij te dagdromen

Share.

Een hippe, industriële loft, een charmante boerderij, een hip penthouse met zicht op zee of een rustieke chalet diep in de bossen. Een droomwoning is voor iedereen anders en we kunnen met zijn allen gerust wegdromen bij al het pracht en praal dat te vinden valt. Maar wist je dat sommige huizen en appartementen, waarbij wij al durven dagdromen, gewoon online te koop staan op onze website? Ontdek deze 6 parels!

1. Zicht op zee

Een appartementje met zicht op zee, dat is al genieten op zich. Maar wat als je gewoon een van dé toppers aan de kust kan kopen? Oké, het prijskaartje van 1.975.000 euro is zeker niet mals, maar geef zelf toe dat het een onwaarschijnlijke parel is. Met een woonoppervlakte van 240 m², 4 slaapkamers, 4 badkamers en een groot zonneterras met panoramisch zeeuitzicht is het eerste appartement alvast indrukwekkend.

Foto: Immo Woestyn

2. Storm op zee!

Van de kust naar de zee! Nu ja, echt de woeste wateren hoef je met deze woning niet te doorvaren, maar wonen op een boot is alvast een onvergetelijke ervaringen. De tijd dat het verroeste sloepen waren zijn voorbij. Deze historische rijnaak werd al gebouwd in 1889 en kende in 1998 een transformatie naar een comfortabele woonboot. En of! 8 slaapkamers, 3 badkamers, een aangenaam terras, een grote keuken en dito leefruimte zorgen ervoor dat de 775 m² jouw thuis op het water wordt. Kostprijs: 530.000 euro.

Foto: Engel & Völkers Brugge

3. Los in het bos

Sommigen onder ons houden van een leuke woning in het groen. Wij ook, en daarom dromen wij luidop van deze schitterende villa! Een geweldig landhuis dat 510 m² groot is, verspreid over een groot huis en twee bijgebouwen. Het totale plaatje is 1,5 hectare groot, ideaal om te genieten van een heerlijk tuinfeest aan je eigen stukje vijver. Of de koeien inbegrepen zijn, is niet meegedeeld. In ieder geval tel je hiervoor 1.250.000 euro neer.

Foto: Van der Build Brugge

4. Weg met de stress in de welness

Bijna dubbel zo duur rijden we richting Kapellen, waar je terecht komt in een oase aan rust. Niet alleen beschik je over een prachtige villa op een stuk grond van bijna een hectare groot in een uitermate rustige omgeving, ook binnen spoel je de zorgen zo weg! Genieten kan in de eigen welness én plonsen in je eigen binnenzwembad. Onthaasten na een drukke dag kan op je fenomenale terras. Ben jij de volgende eigenaar voor 2.400.000 euro?

Foto: Allure Real Estate

5. Een huis met een magazijn

Een fenomenaal huis, met een eigen magazijn om je dromen waar te maken. Het klinkt als een droom, want hoe vaak vind je een ruime opslagplaats aan een prachtig huis? In Duffel staat dit schitterende pand met 4 slaapkamers en 3 badkamers – goed voor 1.175.000 euro – te koop. In het magazijn vind je dan nog eens een kitchenette, toiletten en douches, om die ondernemersdroom toch waar te maken. Wij zijn alvast fan.

Foto: Wellimmo

6. Filmpje in je eigen bioscoop!

Heb je ook soms het gevoel dat het dagelijks leven veel te snel gaat? Even tijd om te ontspannen zit er vaak niet in. Alleen moet je daar natuurlijk wel tijd voor vrijmaken. En wat als je woning een duwtje in de rug geeft? Ideaal, want deze unieke villa in Sint-Genesius-Rode zorgt ervoor dat je ‘s avonds gewoon de voetjes omhoog legt en geniet van een filmpje… in je eigen bioscoop! Haal de popcorn maar uit de kast en geniet ervan! (en nodig ons maar uit)

Foto: Office des Propriétaires

Voor welke woning zou jij kiezen? Laat het weten in de reacties!
Meer woningen te koop vinden? Dat kan hier.

Share.