Villa van de echte “Wolf of Wall Street” staat te koop!

Share.

Ooit de film “Wolf of Wall Street” gezien? Dan zegt de naam Jordan Belfort je wellicht wel iets. Leonardo DiCaprio vertolkt het levensverhaal van deze New Yorkse charlatan op prachtige wijze. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten: Jordan Belfort bestaat immers echt. En zijn villa in Old Brookville in Long Island, een van de meest exclusieve buurten van New York, staat nu te koop voor een prikje: waar je er in maart 2017 nog 3,1 miljoen euro voor kwijt was, kan je het nu immers al kopen voor 2,4 miljoen!

Wat je daarvoor in de plaats krijgt? Een terrein van maar liefst 8000 m2 , met een garage voor drie auto’s, een fitnessruimte, een groot zwembad, een oogverblindende dressing en meerdere exclusieve, hoogwaardig afgewerkte slaapkamers, badkamers en ontspanningsruimtes voor jezelf en je gasten.

Het huis werd gebouwd in 1986 en is een perfecte weerspiegeling van de excentrieke levensstijl van Jordan Belfort, die de villa gebruikte als hoofdresidentie én locatie om exuberante feestjes te organiseren. Tot hij in 1999 veroordeeld werd voor fraude en witwassen, natuurlijk.

Bij deze veroordeling werd de villa in beslag genomen door de Amerikaanse federale overheid, en verkocht om een paar fraudeslachtoffers van Belfort terug te betalen. Na een aantal keer van eigenaar veranderd te zijn, staat het nu dus terug te koop voor maar liefst 15% minder dan vorig jaar.

Slaat iemand van jullie een slag?

Auteur: PJG

Bron: Inman, Business Insider

Share.