Dit waren de populairste woningen van juni

Share.

Ook in de maand juni waren er weer enkele huizen en appartementen die heel wat populairder waren dan anderen. Maar welke zijn dat precies? Wij gingen op zoek naar de woningen die de voorbije maand het meest bekeken werden.

Voor dit artikel bekeken we alle woningen -zowel te huur als te koop en zowel in Vlaanderen als Wallonië- die tussen 1 mei en 30 juni 2019 op Zimmo. Daarin zochten we uit welke het vaakst bekeken werden. Zo zochten we per provincie de twee populairste panden. Deze maand waren het allemaal panden te koop.

West-Vlaanderen

Beginnen doen we in het westen van het Vlaanderen, uiteraard West-Vlaanderen. In de gezellige stad Ieper vind je op wandelafstand van het centrum en diens beroemde Menenpoort deze gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, tuin en garage. Ze werd in 2010 al eens onderworpen aan een volledig renovatie met hoogwaardige materialen.
Deze woning bekijken.

Nummer 2 in West-Vlaanderen was voor te renoveren karaktervolle fermette op een stukje van 1000 m² met prachtige verzichten in Beselare. Er is de mogelijkheid om zowel het hoofd- als bijgebouw te renoveren, of om een nieuwbouwwoning op de grond te plaatsen. Prijskaartje? 289.000 euro.
Deze woning bekijken.

Oost-Vlaanderen

Het meest populaire huis in Oost-Vlaanderen bevindt zich dan weer in Zelzate. Deze volledig vernieuwde vrijstaande bungalow staat te koop in een erg rustige wijk. De ruime woning met drie slaapkamers en een vraagprijs van 334.000 euro lijken heel wat surfers te interesseren.
Deze woning bekijken. 

Op nummer twee vinden we ook een woning met twee slaapkamers, maar dan wel in Drongen… en met een grondoppervlakte van niet minder dan 14.411 m². Daar staat een klassevolle hoeve die dateert van 1850. Wat een parel! Aan de karakterwoning hangt echter een prijskaartje van ruim 550.000 euro.
Deze woning bekijken. 

Antwerpen

De provincie Antwerpen trappen we af met dit gunstig gelegen landhuis te koop op lijfrenteDeze woning in Rumst met 115 m² en 2 slaapkamers met een zeer rustige ligging lijkt een erg interessante investering. Het voorschot -of bouquet- bedraagt er 10.000 euro met een levenslange rente van 1.430 euro per maand op de verkopers.
Deze woning bekijken. 

Woningen op lijfrente lijken populair in de provincie Antwerpen, want ook nummer twee werkt met hetzelfde principe. In Ranst bedraagt de bouquet van deze woning 65.000 euro. Nadien betaal je om en bij de twintig jaar lang ofwel 708 euro of 1.358 euro indien de woning vrij komt. Lijkt het de ideale investering voor een woning met een geschatte waarde van 400.000 euro?
Deze woning bekijken. 

Limburg

Ook in het oosten van Vlaanderen staan enkele populaire woningen te wachten op een nieuwe eigenaar. Zo is deze modern gerenoveerde woning met 4 slaapkamers en ruime tuin een streling voor het oog. Ook het prijskaartje van 295.000 euro lijkt hier een interessante piste. Woon jij straks in het gezellige Tongeren?
Deze woning bekijken. 

Ook populair in Limburg: deze mooie instapklare woning is gelegen in het rustige Paal. Deze woning is ideaal voor wie van het groen houdt. Het mooie natuurgebied “Paalse Plas” met haar golfterreinen bevindt zich namelijk op wandelafstand. Kom jij hier binnenkort tot rust?
Deze woning bekijken. 

Vlaams-Brabant

Ten slotte gaan we ook nog even langs Vlaams-Brabant, waar het populairste pand het Rubenskasteel in Elewijt is. Wij waren er al zo van onder de indruk dat we dit ruim hebben neergeschreven in dit artikel.
Deze woning bekijken. 

De zilveren plak is voor provinciehoofdstad Leuven. Voor 385.000 euro kan je terecht in dit gezellige huis in de stad met drie verdiepingen, even veel slaapkamers en 112 m² aan woonoppervlakte in het centrum van het bruisende Leuven.
Deze woning bekijken. 

Welke is jouw favoriet? Laat het achter in de reacties!

Share.

Leave A Reply