IN BEELD: dit waren de populairste woningen van juli

Share.

De voorbije maand stonden er weer heel wat pareltjes te koop. En daarbij waren er weer enkele huizen en appartementen een stukje populairder dan de rest. Maar welke zijn dat precies? Wij gingen op zoek naar de woningen die de voorbije maand het meest bekeken werden.

Voor dit artikel bekeken we alle woningen -zowel te huur als te koop en zowel in Vlaanderen als Wallonië- die tussen 1 juli en 31 juli 2019 op Zimmo. Daarin zochten we uit welke het vaakst bekeken werden. Zo zochten we per provincie de twee populairste panden. Deze maand waren het allemaal panden te koop.

West-Vlaanderen

We starten onze rondrit in West-Vlaanderen, waar het populairste huis van de maand staat. Deze mooie open bebouwing in Zedelgem met een mooie rustige ligging in een doodlopende straat leek de ideale woning voor velen. De woning werd ontelbare keren bezocht, al kan de vraagprijs van 70.000 euro er ook iets mee te maken hebben. Let wel, het betreft een woning op lijfrente.
Deze woning bekijken.

Panorama Vastgoed BRUGGE

In een rustig straatje met unieke verzichten in Geluveld -een deelgemeente van Zonnebeke- staat deze mooie gerenoveerde woning met drie slaapkamers en twee badkamers. Hout siert het interieur van deze knap afgewerkte eengezinswoning met een woonoppervlakte van 220 m². Wie geïnteresseerd is, telt hiervoor 335.000 euro neer.
Deze woning bekijken.

Oost-Vlaanderen

Ook in de naburige provincie Oost-Vlaanderen vind je enkele pareltjes die te koop staan. In Mariakerke staat dit unieke landhuis in cottagestijl uit 1924 te koop. Gegadigden zullen zeker plek genoeg hebben, want met een woonoppervlakte van 318 m² en 6 slaapkamers kan je een heel gezin makkelijk te slapen leggen. De vraagprijs van 410.000 euro zou om een richtprijs gaan.
Deze woning bekijken. 

Een leuke, kleurrijke villa met vier slaapkamers en een grondoppervlakte van 1.400 m²? Daarvoor moet je in Drongen zijn! Deze vrolijke woning valt met zijn kleurenpallet blijkbaar in de smaak van de huizenjagers, want ook deze werd druk bekeken.
Deze woning bekijken. 

Antwerpen

De provincie Antwerpen trappen we af met een oude bekende, want dit gunstig gelegen landhuis te koop op lijfrente was ook vorige maand zeer geliefd bij de huizenjagers.Deze woning in Rumst met 115 m² en 2 slaapkamers met een zeer rustige ligging lijkt een erg interessante investering. Het voorschot -of bouquet- bedraagt er 10.000 euro met een levenslange rente van 1.430 euro per maand op de verkopers.
Deze woning bekijken. 

Kijk eens aan, een oude bekende! Deze chalet in Herselt stond reeds in de maanden maart en april in onze top 10 en is weer terug van weggeweest! De woning wordt aangeboden als vakantiewoning met een prijskaartje van 139.000 euro.
Deze woning bekijken. 

Limburg

Limburg blijft een ontzettend populaire provincie op Zimmo. Deze woning uit Heusden-Zolder was namelijk de op één na best bezochte woning van Vlaanderen deze maand. Dat zal wellicht liggen aan het feit dat het hier om een knappe, gerenoveerde en instapklare woning gaat met drie slaapkamers. Ook het prijskaartje van 330.000 euro lijkt interessant als je ziet wat je ervoor terugkrijgt.
Deze woning bekijken. 

Nog in Limburg vinden we deze knappe hoekwoning terug in Genk. Deze instapklare woning in een groene omgeving met drie slaapkamers en een woonoppervlakte van 163 m² lijkt met een prijskaartje van 239.000 euro de ideale gezinswoning.
Deze woning bekijken. 

Vlaams-Brabant

Ten slotte gaan we ook nog even langs Vlaams-Brabant, waar we in Holsbeek belanden. In deze gemeente -niet zo gek ver van provinciehoofdstad Leuven- vind je deze gezellige, recent gerenoveerde gezinswoning! Aan de gevel hangt een prijskaartje van 275.000 euro, wat in de omgeving aardig meevalt.
Deze woning bekijken. 

De zilveren plak in Vlaams-Brabant is voor Zichem, waar je voor 105.000 euro terecht kan in deze gezellig woning met drie slaapkamers en een grondoppervlakte van 697 m². Let wel, de bovenstaande vraagprijs betreft het openingsbod van de woning waarop je online kan bieden.
Deze woning bekijken. 

Welke is jouw favoriet? Laat het achter in de reacties!

Share.