Binnenkijken: villa van 77 miljoen euro

Share.

Droom je wel eens van een riante villa in de Hollywood Hills? Begin dan al maar te sparen … of met de lotto te winnen! Het waanzinnigste stulpje dat wij konden vinden, kost maar liefst 77 miljoen euro. Maar daarvoor krijg je héél veel, kijk zelf maar.

We presenteren u … de Beverly Hills Bachelor Pad, een riante woonst met 8 slaapkamers, 15 badkamers en een kamer voor elke mogelijke hobby, badend in luxe en comfort. Treed binnen in deze parel met een woonoppervlakte van maar liefst 2.183,20 m²!

Plaats is er alvast in overvloed en de vergezichten zijn vanuit elke ruimte uniek. Zo kan na een drukke werkdag neerploffen in de zetel en ‘s avonds bij een lekker glaasje genieten van het uitzicht in de lounge die daar naadloos in overgaat. De enorme ruimte biedt plaats voor hele families, dus nodig iedereen maar uit!

 

In het verlengde van de woonkamer kom je bij de eetplaats en de keuken terecht. Opnieuw kan je hier eten voorzien voor een hele basisschool en geniet je tijdens het koken, het ontbijt, de lunch of wanneer je ook maar wat naar binnen smikkelt van een onweerstaanbare skyline.

Tijd om te rusten. Wanneer je terugkeert van een harde dag labeur is het hoog tijd om te ontspannen. De vele badkamers (15 om precies te zijn) kunnen jou daarbij geweldig van dienst zijn, maar ook een dutje in één van de acht slaapkamers die het huis lief is, kan deugd doen. Wist je trouwens dat je vanaf de slaapkamers rechtstreeks op het terras kan? Hallo, vakantiegevoel!

En mocht je niet genoeg hebben aan een relaxerend bad of een powernapje, dan is luieren aan het zwembad het perfecte plan B! Vanuit je infinity pool kan je als een ware wereldster genieten van een uniek uitzicht over Hollywood.

Of de knappe bikinidames standaard in het infinity zwembad zitten, weten we niet precies. Zeker is alvast dat je je niet zal vervelen, niet in de buitensporig grote lounge, noch in de thuisbioscoop -met een heuse M&M-muur- met plaats voor 24 mensen, de fitnesszaal of de bar met meterslange toog. Wat drinken we? Keuze genoeg in je wijnkelder waar menig wijnwinkel jaloers op zal zijn.

Bekijk ook de video hieronder:

1181 N Hillcrest Rd, Beverly Hills, CA 90210 from Tri-Blend Media on Vimeo.

Verkocht? Rep je dan naar 1181 Hillcrest Road te Beverly Hills, CA 90210 en leg snel 85 miljoen dollar (omgerekend zo’n 77 miljoen euro) op tafel. We mogen achteraf toch eens op bezoek komen, hopen we?

Bron: 1181northhillcrest.com

Share.