Unieke bedden voor de Internationale Dag van de Slaap

Share.

Hoera, Internationale Dag van de Slaap vandaag. Blijf dus gerust nog een half uurtje langer liggen, het is toch vrijdag. Wij vlogen er wel al vroeg in vandaag en verzamelden een selectie inspirerende bedden om heerlijk in weg te dromen. Geniet ervan!

Bedden in kleine kamers

Een stapelbed in de vorm van een boomhut, uitschuifbare bedden, bedden op een mezzannine, zwevende bedden of zelfs een bed dat verdwijnt in je plafond: slapen in een kleine slaapkamer of studio betekent niet dat je niet in stijl kan slapen.

Hangende bedden

Droom je ’s nachts van een hangmat op een tropisch strand? Voor dat tropisch strand neem je best het vliegtuig, maar waarom overweeg je geen hangend bed om het hele jaar door in te slapen? Draai de verwarming een paar graden hoger en gebruik je verbeelding, en je droomt zo weg naar de Caraïben.

Opslagbedden

Want waarom naar de Ikea of andere meubelzaak hollen voor bijkomende (kleer)kasten als je ook gewoon je bed kan gebruiken om spullen in weg te stoppen OF je bed kan bouwen bovenop je kasten?

Kleurrijke bedden

Geel is duidelijk in de mode, en meer dan terecht. Wij zijn alvast enorm fan van de fleurige, frisse toets die het aan je slaapkamer geeft. Altijd maar zwart of wit beddengoed wordt op den duur ook saai, als je het ons vraagt.

Bedden van onverwacht materiaal

Experimenteer je graag een beetje in bed? Wat denk je dan van een bed op paletten, een tatami of op een houten balkplatform? Lees je mee vanuit een iets zonniger klimaat, dan kan je misschien eens een buitenbed gemaakt van gras overwegen.

Dure bedden

Last but not least, en al zeker niet qua prijs: de duurste bedden ter wereld. Voor het met 24-karaatsgoud belegde Baldacchino Supreme Bed betaal je bijvoorbeeld een slordige 6 miljoen euro. Niet dat je er nog eentje vindt: er zijn er maar 2 van gemaakt wereldwijd. Het Magnetic Floating Bed kost ongeveer 1,4 miljoen euro. Derde op de lijst: het Jado Steel Style Gold Bed, voor als je ergens nog 600.000 euro op overschot hebt.

Slaapwel!

Auteur: PJG                           Bron: Simphome en Successtory

Share.

Comments are closed.