IN BEELD: Dit waren de 10 populairste woningen in maart

Share.

Maart, wat was dat een gekke maand. Tijd dus voor een terugblik naar de populairste panden van deze afgelopen maand. Zie je een huis of appartement dat jou wel aanspreekt? Dan hebben we goed nieuws want al deze woningen staan nog te koop!

10. Charmante woning in Herentals

We starten onze top 10 met deze gezellige woonst in Herentals. Het huis bevat 2 slaapkamers en bezit veel potentieel wat ook getoond wordt in de foto’s. De overdekte buitenruimte kan heel eenvoudig omgevormd worden tot een open, gezellig terras door de overkapping af te breken. Voor deze charmante woning tel je 168.000 euro neer.

9. Grote hoeve in Bilzen

Deze karaktervolle hoeve bevindt zich vlakbij het centrum van Bilzen, maar is toch rustig gelegen in het groen. Met 2 woonentiteiten en 5 slaapkamers is het een ideale woning voor grote gezinnen of mensen die graag ruim willen wonen. De eyecatcher van deze hoeve is ongetwijfeld de grote binnenkoer, waar het zalig vertoeven is op een zonnige dag.

8. Gerenoveerde woning in Koersel

In een rustige buurt nabij het centrum van Koersel ligt deze prachtig gerenoveerde woning. Met 5 slaapkamers, 2 toiletten, een moderne badkamer en bureauruimte is deze woning voorzien van alle comfort. Dankzij de grote ramen kan je de hele dag door genieten van zonlicht en heb je contact met grote tuin met terras. Het prijskaartje? 362.500 euro.

7. Huis met potentieel in Westerlo

Onze nummer 7 vinden we terug in Westerlo. Dit pand heeft enorm veel potentieel, maar kan zeker een flinke opknapbeurt gebruiken. Wie de handen uit de mouwen wil steken kan hier een zeer mooie woonst van maken! Zin om al eens rond te snuffelen in deze unieke woning? Ga dan virtueel op bezoek.

6. Gezellig in Genk

Deze charmante woning werd gebouwd in 1970 en bevindt zich in Genk. Het huis is voorzien van 2 slaapkamers, een badkamer, een grote keuken en een gezellige leefruimte. Ook heb je zowel vooraan als achteraan een mooi stukje groen, waar je met je groene vingers meteen terecht kan. Met een aantrekkelijke prijs van 150.000 euro is deze woning zeker de moeite!

5. Instapklare woning in Overpelt

Geen zin om te verbouwen of te renoveren? Dan is deze instapklare woning in Overpelt met 3 slaapkamers misschien iets voor jou! Voor 165.000 euro kan jij de trotse eigenaar worden van dit ruime pand en mag je jezelf een inwoner van Overpelt noemen. Benieuwd geworden? Neem dan alvast een kijkje via een virtueel bezoek.

4. Vakantiewoning in Balen

Wie droomt er nu niet van een eigen huisje midden in het bos? Geniet van een wandeling in het aangrenzend natuurreservaat Keiheuvel of komt tot rust met een boek en een glas wijn voor de gezellige open haard. In deze vakantiewoning is plaats voor 3 personen. De kostprijs bedraagt 59.000 euro.

3. Appartementje in De Haan

We komen de top 3 binnen met dit kleine kustappartement. De grote troef van dit pand is de uitstekende locatie, vlakbij het strand van De Haan. Met een slaapkamer, badkamer, toilet en een kleine keuken heb je hier alle basisvoorzieningen. Het prijskaartje voor deze woning bedraagt 59.000 euro.

2. Studio in Oostende

En we blijven aan de kust! Op wandelafstand van het strand van Oostende. Voor 69.000 euro krijg je een mooie ingerichte studio met een berging, apart toilet, badkamer, keuken, woonkamer met terras. Hier is het aangenaam vertoeven.

1. Landhuis in Brasschaat

En dan komen we aan bij onze nummer 1! Dit landhuis in Brasschaat trok deze maand het meest de aandacht op Zimmo. Aan de binnenkant vind je tal van grote ruimtes wat ervoor zorgt dat het hier comfortabel wonen is. Vanbuiten is de woning omgeven door een goed onderhouden tuin met een prachtige vijver. WAUW!

Het zit erop! Dit waren de top 10 meest bekeken panden op Zimmo in maart. Welk pand heeft jouw aandacht getrokken?

Share.

Leave A Reply