Zo ziet een woning van 150.000 euro eruit in Vlaanderen

Share.

Kan je met een budget van 150.000 euro een mooie woning aankopen? Met die vraag in het achterhoofd gingen we een kijkje nemen op de huizenmarkt van Vlaanderen. En ja hoor, het kan! Er zijn heel wat leuke woningen te koop die in deze prijscategorie vallen.

West-Vlaanderen

Deze rustig gelegen halfopen bebouwing vind je terug in het hartje van Otegem. Met een grote leefruimte, 3 ruime slaapkamers en een grote zolder, zijn hier alle elementen aanwezig om een mooie gezinswoning te maken. Daarnaast is er ook een tuin aanwezig, waarin je je volledig kan uitleven! Om deze woning aan te kopen, tel je 145.000 euro neer.

Voor onze tweede woning uit West-Vlaanderen betaal je zo’n 129.000 euro. Het gaat hier om een ruime rijwoning met 3 slaapkamers, gelegen in Harelbeke. Met een beetje opknapwerk kan elke doe-het-zelver hier een hele toffe woonst van maken. Er is trouwens ook de mogelijkheid om de leefruimte om te toveren tot handelsruimte.

Oost-Vlaanderen

In de Kaaistraat in Denderleeuw ligt deze woonboot uit het jaar 1958 aan wal. Met een vernieuwde keuken en badkamer (2012) werden er al enkele belangrijke renovatiewerken uitgevoerd. Toch kan de rest van de woning nog wat opfrissing gebruiken. Misschien heb je nog wel wat budget over, aangezien je deze woonboot kan aankopen voor 115.000 euro.

Terug op de begane grond, in het centrum van Ronse, staat deze instapklare woning te koop voor slechts 124.000 euro. Binnen vinden we 3 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer. Er rest je enkel nog wat meubels te plaatsen en je hebt een heerlijk knusse thuis!

Antwerpen

Laten we een kijkje nemen in Hoboken, waar deze unieke woning te koop staat voor 136.000 euro. Dit authentieke burgerhuis ligt pal in het groen en heeft een prachtige gevel, die werd opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed. Het huis bevat een living, een keuken, een badkamer en 5 slaapkamers en dient volledig gerenoveerd te worden.

Dan rijden we door naar Veerle, waar je deze halfopen woning op de kop kan tikken. De woning bevat lichtrijke leefruimtes, 3 slaapkamers en een veranda. Achteraan vind je ook nog een grote koer met garageruimte. Voor dit alles betaal je 130.000 euro.

Limburg

Slechts 90.000 euro! Zoveel betaal je voor dit huis met 4 slaapkamers in Hechtel. We geven toe, er is nog wel wat werk om de woning in te richten naar hedendaags comfort, maar er is zeker voldoende potentieel om hier een gezellige woonst van te maken. Wil je alvast eens een kijkje nemen? Je kan de woning virtueel bezoeken!

Minder zin in een renovatieproject, maar toch op zoek naar een betaalbaar pand? Dan is deze halfopen woning in Lanaken misschien iets voor jou! Het pand heeft een moderne look en is aan de binnenkant volledig afgewerkt, zodat je er meteen kan intrekken. Buiten vinden we nog een grote, leuke tuin. Interesse? Spring dan zeker als eens virtueel binnen! Het prijskaartje van deze woning staat op 120.000.

Vlaams-Brabant

Op een toplocatie in Tienen staat deze toffe rijwoning te koop voor 125.000 euro. Het pand heeft een bewoonbare oppervlakte van 62m² en heeft plaats voor 2 slaapkamers, een badkamer, woon- en eetruimte, een keuken en een berging. Je kan het pand vast en zeker omtoveren tot een leuke stadswoning, maar daarvoor zijn grondige renovatiewerken wel een must.

Gelegen in een prachtige omgeving in het Hageland vinden we ten slotte dit landelijke huis in Binkom. Het pand is charmant ingericht, maar kan een opknapbeurt gebruiken. De grote troef van dit pand is het prachtige domein waarop het gelegen is. Voor 150.000 kan deze leuke woning binnenkort van jou zijn!

De 10 woningen die hier werden beschreven, zijn slechts een fractie van wat er in Vlaanderen en bij uitbreiding in België te koop staat voor 150.000 euro. Let wel: de vraagprijs van sommige woningen betreft de instelprijs. Dit is de prijs waarop het online bieden of via een openbare verkoop start. De uiteindelijke verkoopprijs kan een stukje hoger liggen. Je kan hier dus best rekening mee houden.

> Bekijk hier alle woningen onder de 150.000 euro!

Share.

Leave A Reply