Knappe woning gebouwd rond eik

Share.

“Tree House” is de toepasselijke naam voor deze knappe woning die ontworpen werd door Matt Fajkus Architecture. Hier werden de bomen die op het bouwterrein stonden niet geveld, maar mooi geïntegreerd in het geheel.

Zo werd de U-vormige woning rondom één van de bomen opgetrokken die zo het middelpunt vormt. Vanuit elke kamer heb je zicht op de prachtige eik. Niet alleen mooi, maar ook praktisch. Tijdens de zomerdagen zowel binnen als buiten voor de nodige schaduw. In de winter, wanneer de bladeren van de boom verdwenen zijn, kan het daglicht wél vlot de woning verlichten.

Een mooi resultaat met leuke details. Kijk maar eens naar het patroon op de trap dat ook terug te vinden is op de spatwand in de keuken die wat verder gelegen is.

Auteur: HS – Bron & foto’s: Matt Fajkus Architecture

 

Share.

Leave A Reply