Mag het iets meer zijn?

Share.

In deze woning – gelegen op een heuvel langs de kust van Malibu – heb je in elke kamer een schitterend uitzicht op de omgeving. Wat de ligging en dat uitzicht betreft, is er weinig te verbeteren. Maar ook de villa op zich is een pareltje en een plaatje…

De woning werd gebouwd in 1981 en volledig opgefrist en gerenoveerd in 2011. Na die verbouwing werd het een knap staaltje van “tijdloze” architectuur met een adembenemend, spectaculair en panoramische zicht op de oceaan. En het werd onlangs verkocht voor een dikke 10 miljoen euro. Veel geld, maar elke eurocent waard.

Het leven is goed aan de westkust van Californië. Zeker en vast in deze woning gelegen aan Malibu beach. Alleen al dat lange zwembad en prachtige, stenen terras waar je volop van de zon kan genieten (en het uitzicht natuurlijk). Dat zwembad is trouwens verwarmd, mocht het toch wat frisjes worden. En heb je geen zin om te zwemmen, dan is er nog altijd de jacuzzi om te relaxen. Langs het zwembad kan je ook een fijne BBQ (ingebouwd in het terras) houden onder familie en vrienden en intussen genieten van een film of wat muziek dankzij de audio/video installatie die ook buiten voorzien is. Voor de nodige privacy zorgen onder andere de (tropische) planten die rondom de villa staan.

Zoals reeds geschreven is het zicht op de omgeving fenomenaal. Glazen schuifdeuren zorgen ervoor dat je er op elk moment kan van genieten. Wanneer je ze volledig openschuift, is de grens tussen het interieur – met een woonoppervlakte van zomaar eventjes 500 m2  – en buiten dan ook volledig verdwenen.

Ook de strakke, roestvrijstalen keuken is een droom en voorzien van alle mogelijke hedendaags snufjes. In de keuken staan is hier een waar plezier. Maar ook de vier slaapkamers en vijf badkamers benaderen zowat de perfectie. Zelfs de logeerkamer heeft een uitzicht om van te dromen. Kortom: een droomwoning!

Bron & foto’s: Partners Trust

 

Share.

Comments are closed.