8 luxe slaapkamers om bij weg te dromen

Share.

Stel dat geld geen probleem is en je kan je dromen gewoon omzetten in realiteit. Hoe zou je slaapkamer er dan mogen uitzien? Wij vonden een aantal voorbeelden die overlopen van luxe. Van de lakens tot en met de kroonluchters.

De kroonluchter

De eerste slaapkamer heeft een zacht, grijs kleurenpallet. Boven het bed hangt een grote, moderne kroonluchter. Kortom: een echt gevoel van luxe. En mocht je het toch nog niet helemaal aanvoelen. Op de vloer ligt een pluche zilvergrijs tapijt waarop je met plezier op blote voeten zal rondlopen.

Ontwerp: Mauritz Snyman

De zomer

Veel geld kan dan op zich al wat geluk brengen, maar dat is niet altijd even belangrijk. Wat wel een gevoel geeft, zijn een aantal vrolijke kleuren. Wat denk je van deze kamer met vrolijke, zonnige accenten. Haal jij de zomer op die manier continu in huis?

Ontwerp: Andrea Mayadewi

De vlinderboom

De vlinderboom in deze slaapkamer trekt zeker en vast de aandacht. Het is een fantastische manier om je muur te decoreren! Het chocolade-bruine beddengoed en zeker en vast ook de make-up tafel maken er bijna een moderne Assepoesterkamer van.

Ontwerp: Elvin Shirinov

Minimalistisch

Bij luxe denken we vaak aan overvloed. Maar het kan ook anders. Deze strakke en minimalistische slaapkamer straalt nog steeds luxe uit, maar dan op een fluistertoon. Alles wat je hier ziet, van de eenvoudige kamerhoge witte gordijnen tot het grote, lage bed is eenvoudig gehouden. Behalve misschien de kroonluchter, daarbij waan je je in een balzaal van een kasteel.

Ontwerp: Vusal Huseynli

De glitterbol

Is de kamer hierboven eerder sober (op die kroonluchter na) dan is dit ontwerp bijna het tegenovergestelde. Het bed dat op een verhoogd platform staat, doet bijna denken aan een troon. Een bad met daarboven een glitterbol: je kan het moeilijk nog extravaganter gaan verzinnen. Alleen de wasmachine is net iets minder, zo vlak naast het toilet. Al biedt dit mogelijkheden tot multitasken! 😉

Ontwerp: Hüseyin Sedef

Het paleis

Wie deze kamer ziet zal niet twijfelen dat het om pure luxe gaat. Wandtapijten, een glanzende marmeren vloer en bladgoud waar je ook kijkt. Kortom: welkom in je eigen paleis!

Ontwerp: hitman317

De dressing

In deze eenvoudige slaapkamer ervaar je luxe dan weer op een totaal andere manier. Donkerbruine houten accenten zorgen voor een erg warm interieur, maar het is vooral de mooi geïntegreerde opbergruimte en de prachtige dressing die deze gezellige slaapkamer tot een pareltje maken.

Ontwerp: ZE Workroom Studio

De fashionista

Tot slot de ultieme slaapkamer voor de fashionista. Met zo’n dressing ga je elke keer perfect mooi geschminkt en afgeborsteld de deur uit! En mocht een jurk op een paspop niet voldoende zijn. Het woord ‘Fashion‘ aan de muur doet je er wel heus aan denken dat jij hier de modeheldin bent. Voor de heren, dit kan ook met een maatpak of leuke outfit. Het is maar hoe je het zelf wilt invullen.

Ontwerp: Vic Nguyen

Welke slaapkamer zou jij kiezen?

Share.

Leave A Reply