9 instapklare woningen onder 200.000 euro

Share.

Wie twee linkerhanden heeft, gaat beter op zoek naar een instapklare woning. Heb je daarbovenop maar een beperkt budget, dan kan je zoektocht naar een leuke woning soms moeizaam verlopen. Maar wie zoekt die vindt! Op Zimmo vind je tal van betaalbare instapklare woningen. Wij zochten er alvast 9 uit die je voor minder dan 200.000 euro kan aankopen!

1. Democratisch geprijsd in Deurne

Onze eerste instapklare woning onder de 200.000 euro bevindt zich in het hartje van Deurne. Deze eengezinswoning telt één grote en één kleine slaapkamer, een berging, badkamer, leefruimte en keuken. Aan de achterkant van de woonst vind je ook nog een gezellig stadstuintje terug. Zin gekregen om in Deurne te gaan vertoeven? Voor 195.000 euro kan dat!

2. Te gek in Tienen

Dat een betaalbare woning niet per se klein is, bewijst dit ruime rijhuis in Tienen. Met een woonoppervlakte van bijna 150m² is hier plaats voor 3 slaapkamers, een grote badkamer en een living met aansluitende keuken. Interesse? Voor 175.000 euro kan dit jouw woonst worden!

3. Koopje in Kuurne

In het centrum van Kuurne staat deze toffe starterswoning te koop. Op het gelijkvloers vinden we een volledig ingerichte keuken, een lichtrijke leefruimte en de badkamer terug. Een verdieping hoger bevinden zich nog 2 slaapkamers. Achteraan is de woning voorzien van een grote tuin. Bieden op dit pand kan vanaf  175.000 euro.

4. Goedkoop in Geraardsbergen

Voor onze volgende woning trekken we naar Geraardsbergen. Deze eengezinswoning werd recent gerenoveerd en is volledig instapklaar. We vinden er 2 slaapkamers, 1 badkamer, een toffe leefruimte en een gezellig zonneterras. Daarnaast beschikt de woning over een grote dubbele garage die voor verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Interesse? Je kan bieden aan een startprijs van 160.000 euro.

5. Betaalbaar in Bree

Voor 169.000 euro kan je in Bree een woning kopen die voorzien is van een woonkamer vol licht met een overgang naar de keuken. Verder is er een zeer ruime badkamer aanwezig alsook een grote slaapkamer. Deze comfortabele woning is ideaal voor alleenstaanden of jonge koppels.

6. Rijhuis in Ronse

De vraagprijs voor deze knappe stadswoning in Ronse bedraagt 189.000 euro. In 2018 onderging het pand een grondige renovatie waarbij zowel de ramen, het dak, de isolatie, de keuken en de badkamer stevig onder handen werden genomen. Er zijn ook 4 slaapkamers aanwezig, wat het voor grotere gezinnen comfortabel maakt om er te wonen.

7. Heerlijk vertoeven in Houthulst

In Houthulst staat deze mooie woning te koop voor 179.000 euro. Het pand werd volledig gerenoveerd met ramen in PVC, een nieuw dak met dakisolatie, nieuwe leidingen, sanitair, … en zal volledig instapklaar opgeleverd worden. Met 2 ruime slaapkamers is dit een ideale starterswoning of kan de woning perfect dienen als opbrengsteigendom.

8. Topper in Tongeren

Op wandelafstand van het centrum van Tongeren kan je deze gezellige gezinswoning op de kop tikken. De afgelopen jaren werden er enkele renovaties gedaan waaronder nieuwe ramen met rolluiken, een verwarmingsketel op aardgas en er werd een moderne, comfortabele badkamer geplaatst. Voor deze halfopen woning met 3 slaapkamers tel je zo’n 199.000 euro neer.

9.  Modern in Menen

Ja, we Menen het! Voor €165.000 kan je hier een moderne, instapklare woning aankopen. En wat krijg je voor je geld? Een gezellige woonkamer, een grote berging, een lichtrijke keuken, 2 slaapkamers en een garage. Verder is er ook nog een grote geïsoleerde zolder waar je nog alle kanten mee uit kan!

Niet gevonden wat je zocht? Er zijn nog veel meer betaalbare instapklare woningen te vinden op Zimmo. Veel succes!

Share.

Comments are closed.