Inspiratie voor een creatieve fotocollage tegen de muur

Share.

Een vakantie, citytrip en andere leuke gebeurtenissen of ervaringen worden vaak vastgelegd op foto’s. Tegenwoordig bekijken we die foto’s enkel nog  op een beeldscherm. Maar door je favoriete foto’s af te drukken en een fotocollage van te maken, kan je die herinneringen tot uiting laten komen in je interieur.

Met behulp van een fotocollage kan je op die manier een verhaal vertellen waar niet alleen jij, maar ook de rest van de familie en vrienden kan van genieten. En die collage op zich kan ook op een creatieve manier gemaakt worden. Wij vonden een aantal prachtige voorbeelden waar je zeker en vast inspiratie kan uit putten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Smartphoto.be (@smartphotobe)

Met wat lint, een mooi gekleurde hoepel en je mooiste foto’s kom je al een heel eind! Het eerste levensjaar van je zoon/dochter/neefje/nichtje of een prachtige reis die je maakte, je kan helemaal zelf het thema kiezen.

Je hoeft niet alleen foto’s te gebruiken, enkele inspirerende of leuke quotes kunnen je collage vervolledigen. Zo breng je meteen een verhaal en de juiste sfeer in huis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Smartphoto.be (@smartphotobe)

Een marmeren schouw in huis als echte eyecatcher… of is het de collage erboven die alle aandacht vanaf nu trekt? 😉 Het lege plekje krijgt op deze manier alvast een persoonlijke invulling.

Niet zo een fan van jezelf in het groot te zien in je woonkamer? Dan kan een tekening ervan je misschien wel bekoren?

Share.

Leave A Reply