Dit waren de populairste woningen van mei

Share.

Elke maand zijn er enkele huizen die heel wat populairder zijn dan anderen. Waarom is dit precies en welke zijn dat? Wij gingen op zoek naar de woningen die de voorbije maand het meest bekeken werden.

Voor dit artikel bekeken we alle woningen te koop en zowel in Vlaanderen als Wallonië- die tussen 1 mei en 31 mei 2019 op Zimmo. Daarin zochten we uit welke het vaakst bekeken werden. Zo lichten we per provincie de populairste woning uit.

West-Vlaanderen

Beginnen doen in de meest westelijke provincie van Vlaanderen, waar deze maand deze BEN woning uit Kortemark de meest bekeken woning van West-Vlaanderen is. Mogelijk is de in 2016 gebouwde, moderne woning een interessante optie in combinatie met een erg lage vraagprijs van 100.000. Addertje onder het gras: het betreft een verkoop op lijfrente.
Deze woning bekijken.

Oost-Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen wint deze prachtig gerenoveerde hoeve in de gemeente Merendree. De eerste steen van de hoeve werd gelegd in 1577. De charmante hoeve kreeg later (gelukkig) een grondige renovatie mét respect voor de authentieke elementen. Heb je een zwak voor eiken balken? Dan kan je in deze hoeve zeker je hart ophalen! Vraagprijs: 775.000 euro.
Deze woning bekijken. 

Antwerpen

Provincie Antwerpen trappen we af met dit kasteel gelegen in Zoersel. Met 5 slaapkamers en bijna 150.000 m² aan grondoppervlakte, moet je er wel 4.450.000 euro voor neertellen. Het kasteel kan dienen als je droomwoning, maar evengoed als kantoorgebouw met ruimte voor congreszalen en bureaus in een groene omgeving.
Deze woning bekijken. 

Limburg

Van West naar Oost! Want in Limburg staat deze prachtige eengezinswoning te koop in Beverst. Deze instapklare open bebouwing mét inpandige garage kan van jou zijn voor 395.000 euro. Neem daarbij de uitstekende ligging in het groen, in een doodlopende straat, op slechts vijf minuten van de autosnelweg en je weet meteen waarom deze op nummer 1 stond in mei.
Deze woning bekijken. 

Vlaams-Brabant

Ook in Vlaams-Brabant waren er heel wat panden populair. Zo troefde deze volledige onderkelderde, vrijstaande gezinswoning alle concurrentie af. Woon jij binnenkort in Messelbroek? Dan tel je 369.000 euro neer.
Deze woning bekijken. 

Welke is jouw favoriet?

Share.