Deze huizen in Spanje heb je voor minder dan 150.000 euro

Share.

Zon, zee, sangria en tapas, dat is Spanje. Klinken deze woorden jou als flamenco muziek in de oren? Dan hebben we fantastisch nieuws! Voor minder dan 150.000 euro kan je een mooi verblijf in Spanje op de kop tikken. Dit zijn alvast enkele toppers!

Appartement in Lorca

Zimmo-code: ZBI-EB351

Dit ruime appartement, met 3 slaapkamers, is gelegen in Lorca, Murcia. Voor 149.999 euro krijg je drie slaapkamers en twee badkamers én terras of dakterras. Zo heb je nog keuze tussen een appartement op de begane grond of op de bovenste verdieping. De gemeenschappelijke tuin met gedeeld zwembad is ook voor jou beschikbaar wanneer je dit appartement koopt.

Zee en zwembad in Pulpí

Zimmo-code: ZBI-8OYPG

Dit moderne appartement ligt vlak aan de zee, met een goede verbinding naar de bergen. Ideaal als je van zowel een stranddagje als van een avontuurlijke wandeling houdt. De ondergrondse parkeergarage biedt je meteen de mogelijkheid je (huur)auto binnen handbereik te plaatsen. 2, 3 of 4 slaapkamers, zicht op zee of de bergen, tuin of terras? Door de verschillende mogelijkheden zit er voor jou vast iets tussen! Vraagprijs: 137.000 euro

Baden in Alicante

Zimmo-code: ZBI-PJ48J

Op het golfdomein aan Orihuela Costa, Alicante, vinden we dit prachtige appartement. Op slechts tien minuten rijden begeef je je op de gouden zandstranden van Orihuela Costa. De luchthavens van Murcia en Alicante liggen op ongeveer 30 minuten rijden. 147.000 euro tel je neer, met als extraatje: een gratis lidkaart die u kortingen verleend tussen de 10 & 20% voor de green fee op 3 golfterreinen, het hotel, alle restaurants en shops in het resort, de SPA, paddle-tennis en de fitness.

 

Appartement in Tenerife

Zimmo-code: ZBI-MYPNZ

We vliegen over naar één van de Canarische eilanden, Tenerife. In het populaire Adeje staat een appartement te koop voor 144.000 euro. De haven, het strand, het zwembad, … je vindt er alles binnen handbereik. Zonnebaden kan je ook lekker vanop je terras, want daar staat op de middag de zon, heerlijk!

Disclaimer: De bovenstaande bedragen zijn de vraagprijzen van de aanbieders. Net zoals je een lager bod kan uitbrengen, dien je ook rekening te houden met nog niet inbegrepen kosten die je hebt bij de aankoop van een woning. De uiteindelijke prijs die je betaalt, zal dus wellicht niet dezelfde zijn als die in het artikel.

Ben je benieuwd naar andere huizen in Spanje, bekijk dan zeker ons volledige aanbod!

Bron & foto’s: zimmo.be

Share.