Dit zijn de populairste woningen van augustus

Share.

In augustus viel de zoektocht naar een woning te koop of te huur niet stil op Zimmo. Een huis, appartement, villa, … instapklaar of toch nog te renoveren? In dit overzicht vinden we een heel gevarieerd aanbod terug, waaronder eentje niet zo onbekend. Laat het bij jou een belletje rinkelen?

Voor dit artikel bekeken we alle woningen -zowel te huur als te koop en zowel in Vlaanderen als Wallonië- die tussen 1 augustus en 26 augustus 2022 op Zimmo. Daarin zochten we uit welke het vaakst bekeken werden.

1. Bungalow in Hoeselt

We starten onze rondrit in Hoeselt, op fietsafstand van het centrum van Hoeselt en Bilzen staat deze recente woning. De woning is erg praktisch ingericht en zeer toegankelijk. Zo is alles gelegen op de gelijkvloers van de woning. Bang voor te weinig ruimte? Dat is niet nodig dankzij de volledige onderkeldering van de woning. Vraagprijs? 325.000 euro

Woning te koop in Hoeselt bekijken

2. Karaktervolle woning in Sint-Amandsberg

In de populaire Gentse wijk, in Sint-Amandsberg, staat deze karaktervolle en lichtrijke woning te wachten op nieuwe eigenaars. De bel-etagewoning werd gebouwd in 1924, maar kreeg een grondige renovatie in 1998. In 2011 werd zelfs de zolder onder handen genomen die nu een 4e ruime kamer vormt met heel veel licht dankzij veluxramen langs beide kanten van het dak. Deze blauwe parel staat te koop voor 475.000 euro.

Woning te koop in Sint-Amandsberg bekijken

3. Villa met zwembad in Heusden-Zolder

Na de hittegolven van afgelopen zomer, klinkt een woning met zwembad erg verleidelijk. Deze villa in Heusden-Zolder laat menig hartjes sneller slaan. Zwembad, sauna en jacuzzi kunnen daar voor iets tussen zitten. Voor 489.000 euro hoeft je vakantiegevoel nooit te eindigen in deze villa.

Woning te koop in Heusden-Zolder bekijken

4. Hoeve in Sint-Truiden

Nog een type woning dat steeds populair blijft bij de meeste Belgen, een hoeve. En deze in Sint-Truiden is er ook eentje om duimen en vingers van af te likken. Wat denk jij van deze knappe gerenoveerde hoeve met vijf slaapkamers? Geïnteresseerden tellen 695.000 euro neer.

Woning te koop in Sint-Truiden bekijken

5. Hoeve in Kemmel

Laten we de tweede hoeve in de top 10 erbij nemen. Deze ligt in Kemmel. De hoeve kan wat opfrissing gebruiken, maar laat dat meteen een voordeel zijn. Zo kan je volledig je eigen ding doen! Ben jij al aan het wegdromen? De vraagprijs kan je opvragen, zodat je meteen de financiële puzzel kan leggen.

Woning te koop in Kemmel bekijken

6. Nieuwbouw in Opgrimbie

Limburg blijft een ontzettend populaire provincie op Zimmo. En ook deze woning uit Opgrimbie, dichtbij Maasmechelen kon op de nodige aandacht rekenen. Voor een vraagprijs van 410.000 euro krijg je een moderne woning met 3 slaapkamers en zongerichte tuin in de plaats.

Woning te koop in Opgrimbie bekijken

7. Woning in Overpelt

We blijven nog even in Limburg, want deze woning in Overpelt staat ook in de top 10. Misschien zit de vraagprijs van 189.000 euro daar voor iets tussen. Want je krijgt voor die prijs maar liefst 157 m² bewoonbare oppervlakte in de plaats. Dat is niet niets. De keuken werd recent nog aangepakt, aan jou om de rest van de woning naar eigen wensen om te toveren.

Woning te koop in Overpelt bekijken

8. Nieuwbouw in Houthalen

in Houthalen lijkt er wel een echt koopje te staan. 238.000 euro voor een nieuwbouw met 3 slaapkamers en een EPC score A. Belangrijk hierbij is wel dat het gaat om een instelprijs. Je kan dus bieden vanaf dit bedrag. Breng jij een bod uit op deze moderne, ruime woning mét kelder?

Woning te koop in Houthalen bekijken

9. Villa in Bree

De villa van Kim Clijsters kon in augustus op heel wat aandacht rekenen. Dat is niet anders op Zimmo. Met stip op één dan ook de villa van meer dan één miljoen in Bree. Je moet misschien wel diep in de buidel tasten, maar voor 1.600.000 euro krijg je wel 4 slaapkamers, 3 badkamers, zwembad, poolhouse, 2 sauna’s, fitnesskelder, muziekkamer, verhard speelterrein, … in de plaats. Iets voor jou?

Woning te koop in Bree bekijken

Welke is jouw favoriet? Laat het achter in de reacties!

Share.