5 droomwoningen die nu te koop staan

Share.

Wie door de gemiddelde Belgische stad rondloopt, ziet vaak dezelfde soorten woningen opduiken. Nog vaker zelfs gewoon in één lange sliert naast elkaar. Is ons land dan echt zo’n saaie woonregio geworden? Integendeel! Er staan heel wat pareltjes op onze gronden en het mooiste is… sommigen daarvan staan nog te koop ook!

Klassieke parel

De lijst openen we met deze prachtige, klassieke parel. Deze werd opgetrokken  in 1968 en gerenoveerd in 2019. De enorme oppervlakte van 1.500 m² kan voor tal van doeleinden gebruikt worden. De verschillende verdiepen kan je bereiken met een lift. Wijnkelder, saunaruimte, bureau, 3 garages, 7 slaapkamers, 6 badkamers, buitenzwembad … Deze woning met een centrale én toch rustige ligging in Vorst, heeft het allemaal! Prijskaartje: 4.950.000 euro!

Moderne villa

Van klassiek naar hyper modern. In Ukkel staat deze moderne, strakke villa te wachten op nieuwe eigenaars. De grote raampartijen zorgen voor prachtige lichte ruimtes. De keuken is volledig uitgerust en voelt warm aan dankzij de de materiaalkeuze. Door de rotsachtige tuin en zeedennen waan je je meteen in een mediterrane sfeer. Vraagprijs: 2.950.000 euro.

Luxueuze stadsvilla

Deze uitzonderlijke woning in Antwerpen is geen vrijstaande woning en toch zal je nooit het gevoel hebben dat je een gebrek aan ruimte hebt. Een vervallen burgerwoning werd omgetoverd tot een uiterst luxueus en hedendaags pareltje! Enkele authentieke elementen werden behouden, maar er werden ook veel dingen nieuw opgebouwd met oog voor een zeer hoge afwerkingsgraad. Wonen in deze bruisende stad? Je telt er 3.495.000 euro voor neer.

Landelijk wonen

Een prachtige landelijke woning mocht niet ontbreken in het lijstje. In Gavere staat dit fantastische landhuis te wachten op nieuwe eigenaars. Hoewel de woning dateert van 1835, kan je rekenen op een perfect instapklare woning. De woning kreeg namelijk een volledige renovatie in 2016. Voor 2.295.000 kan jij genieten van deze landelijke woning met sauna, hamam, wintertuin, orangerie, wijnkelder… Bovendien geniet je van ontzettend veel privacy dankzij het perceeloppervlakte van 3.348 m².

Architectenwoning

Tot slot rijden we naar Lier, waar er altijd wel fraaie huizen te koop staan. De laatste woning -met een prijskaartje van 2.245.000 euro- is er eentje in het groen, in een zee van rust en ontspanning. Een blik naar buiten laat je genieten van een prachtige waterpartij bij de ingang van de woning. Als boekenfanaat kan je hier je hart ophalen in de bibliotheekruimte. Maar ook als hobbykok zal je je hier niet snel vervelen 😉 .

Voor welke woning zou jij kiezen?

Share.