Luxueus wonen: ontdek deze 6 villa’s

Share.

Mag het bij jou ietsje meer zijn? Bij deze villa’s is het véél meer. Wij nemen je mee langs 6 prachtige villa’s uit België die momenteel te koop staan. Laat je inspireren, verwonderen of wegblazen door deze villa’s vol pracht en praal! 

Klassevol Knokke

Een lijst met de meest chique en luxueuze villa’s van het moment zou niet volledig zijn zonder een woning uit Knokke. Naast de locatie heeft ook de villa zelf alle recht en rede om in het artikel te zitten. Wat heeft deze villa niet? 

Deze compleet afgewerkte nieuwbouw heeft alles wat iemand zich kan wensen. Er is niets aan het toeval overgelaten. De woonkamer is erg gezellig en trendy ingericht en gaat naadloos over in de keuken. De slaapkamer is heerlijk rustgevend met een prachtige stalen binnendeur als finishing touch. De hele woning nodigt uit om in te wonen. Aan alle details is gedacht en alle componenten van de woningen passen bij elkaar. Dat maakt van dit huis een absolute prachtwoning.

De prijs van dit huis in Knokke? Voor 2.450.000 euro is het jouw eigendom! 

Inventief Itegem

Liefhebbers van gemak moeten in Itegem zijn. Luxepaarden halen hier hun hart op! Deze prachtige villa heeft alles om het je comfortabel te maken. Er is meer dan ruimte genoeg, er zijn bijna uitsluitend rustgevende kleuren gebruikt en de woning is perfect gelegen in een groene omgeving. Als kers op de taart vind je in deze villa een eigen sauna terug. Daarna kan je neerploffen in één van de 7(!) perfect uitgeruste slaapkamers. Voor 2.895.000 euro kan je deze  villa in Itegem kopen.

Dromerig Deurle

In de Pontstraat in Deurle ben je echt koning te rijk. Dit landhuis werd ooit gebouwd door de bekende Sephane Boens. De villa straalt een koninklijke elegantie uit. De grote open haard maakt de woonkamer extra gezellig. Het vele gebruik van afgeronde bogen geeft de woning een tijdloze charme en het subtiel gebruik van hout zorgt voor een extra touch. De uitkomst? Een klassevolle woning die helemaal af is. Hoeveel het kost? Voor deze hoofdprijs wordt ook wel de hoofdprijs gevraagd: 3.700.000 euro is de huidige vraagprijs voor deze villa in Deurle.

Modern Maaseik

Aan ruimte geen gebrek in deze villa in Maaseik. Tussen de dartelende Limburgse hertjes kan je deze luxueuze villa terugvinden. Wat meteen opvalt is de immens grote tuin, rustige omgeving en tot in de puntjes verzorgde zwembad met bijbehorend poolhouse. Op slechts 5 minuten van het centrum is deze woning ideaal gelegen. Qua inrichting hebben ze gekozen voor een strakke en moderne look, maar toch is het interieur als tijdloos te omschrijven. Er is ook plaats genoeg: deze villa bezit maar liefst 5 slaapkamers!

Bonus: deze woning bezit een bijhorende praktijkruimte. Voor wie graag dicht bij zijn werk woont is dit een ideale oplossing. Deze moderne villa in Maaseik staat te koop voor 1.395.000 euro.

Keerbergs Kasteel

Waan je in een kasteel in deze wondermooie villa in Keerbergen. De villa is ideaal gelegen, omgeven door de bomen geeft dit een erg mooi effect. Wie er binnenstapt wordt al helemaal van zijn sokken geblazen. De inkomhal alleen al is uitermate indrukwekkend. 

Ook verder is deze pittoreske woning smaakvol ingericht. Met 4 slaapkamers, 3 badkamers en 2 garages is er meer dan plek genoeg voor een groot gezin. Voor 1.195.000 euro is deze villa in Keerbergen van jou.

Uitzonderlijk Ukkel

In Ukkel weten ze van aanpakken. Ze weten absoluut hoe een locatie uit te kiezen, en al helemaal hoe een prachtige klassieke villa te bouwen. Tussen het Prins van Oranje en het Linkbeekplein vind je dit wondermooie landhuis terug. Het bouwjaar dateert al van 1931, maar werd volledige gerenoveerd in 2005. Zo hebben ze de villa in een perfecte staat gekregen, maar toch de prachtige klassieke details weten te behouden. Denk maar aan de gezellige leefruimte, uitnodigende openhaarden, 5 slaapkamers en 4 badkamers. Deze villa in Ukkel kopen? Voor 1.290.000 euro kan het. 

Wil je na het ontdekken van deze prachtige villa’s spontaan je huis verkopen en luxueus wonen? Check dan zeker eens hoeveel je huis waard is en vind snel een makelaar die je hierbij kan helpen. Succes!

Share.