Kijk binnen in deze vijf zalige vakantiewoningen

Share.

De dagen worden langer, de lucht wordt blauwer en het kwik schiet stilaan de hoogte in. Je voelt het aan alles: het is tijd voor de zomer! Nog op zoek naar een vakantiewoning om jouw zomerperiode een stuk aangenamer te maken? Laat je inspireren door deze vijf sublieme vakantiewoningen.

Zoet Zutendaal

Tijd om je echt eens te ontspannen? Dat doe je nergens beter dan in het gemoedelijke Limburg. In Zutendaal, dichtbij Nederland, vind je deze uiterst gezellige chalet terug. De bosrijke omgeving zet aan tot wandelen en fietsen, het lijkt wel of de buurt er speciaal voor ontworpen is. 

De woning zelf is nog gloednieuw en heeft een heel opvallende en modieuze buitenkant. Er werden twee verschillende gevelsoorten gebruikt, wat deze vakantiewoning een ontzettend moderne uitstraling geeft. Vanbinnen is er alles wat je nodig hebt. Fijne slaapkamers, een keurig afgewerkte woon- en badkamer en ook de keuken en het toilet passen bij de stijl van het huis. 

De woning is verhuurbaar en gelegen in een zeer geliefde plek voor toeristen. Deze vakantiewoning in Zutendaal staat te koop voor €189.000.

Uniek Ucimont

Wie tot rust wil komen vindt geen betere accommodatie dan deze vakantiewoning in Ucimont, een klein Ardens dorpje met weinig verkeer en een gemoedelijke buurt. Dit vakantiehuis heeft enkele unieke kenmerken. Het meest uit het oog springend is de adembenemende locatie. Zo is het huis niet zo ver van ‘Le Tombeau du Géant’, een indrukwekkend uitzicht. Ook de Semois stroomt bijna door de woning. 

In dit vakantiehuis staat genieten voorop. Daarvoor ga je ook op vakantie, toch? De ingebouwde infraroodsauna is hier het ultieme voorbeeld van. Ook in de ruime tuin met groot terras word je niet al te snel opgejaagd. Het interieur is erg knus ingericht met oog voor het nodige comfort. 

Deze vakantiewoning in Ucimont staat online te koop voor €398.000.

Hoogwaardig hout in Herselt

Door naar de Kempen. Je vakantie altijd al eens in een typische blokhut willen doorbrengen? In een doodlopend straatje dicht bij een bos in Herselt staat deze pracht van een vakantiewoning, die veel meer is dan zomaar een chalet. Hier geniet je van heerlijke privé-wellness faciliteiten terwijl je omgeven bent door fauna en flora. 

De woning is vervaardigd uit prachtig natuurlijk hout en met de hand opgebouwd. De pronkstukken van de blokhut zijn zonder twijfel de eigen sauna, jacuzzi en infraroodsauna. Aan ontspanningsmogelijkheden dus geen gebrek! De rest van de woning is in die prachtige typische stijl opgebouwd zoals je het bij een houten blokhut in je hoofd hebt. 

Wat wordt er gevraagd voor deze woning? Hij is verkrijgbaar vanaf €275.000

Netjes in Nieuwpoort

Lekker uitwaaien aan zee? Deze prachtige vakantiewoning in Nieuwpoort nodigt daar zeker tot uit! De woning is uiterst geschikt voor gezins- en familievakanties. Er is een erg ruime tuin om samen tijd door te brengen en met 5 bedden in 3 slaapkamers zijn er mogelijkheden bij de vleet. 

De woning zelf heeft een vrij authentieke uitstraling. Keurig wit wordt gecombineerd met verschillende originele houttoetsen. Wie de zee wil proeven, vind hier in Nieuwpoort een plekje om de dag meer dan comfortabel door te komen.

Deze vakantiewoning in Nieuwpoort staat te koop voor €229.000

Ogenschijnlijk mooi in Oignies-en-Thiérache

Wie wil onthaasten, de tijd wil vertragen of back to basics wil kan perfect terecht in dit charmante vakantiehuis in Oignies-en-Thiérache. Dankzij de omgeving word je terug gekatapulteerd in de tijd, het lijkt soms wel of de tijd er heeft stil gestaan. 

De woning is erg charmant. Op een beperkt woonoppervlak vind je vrijwel alles terug wat je nodig hebt. Je zou het op het eerste moment niet denken, maar de woning heeft ruimte voor maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers! Wat deze woning zo mooi en uniek maakt is de combinatie van authentieke restanten van vroeger die bewaard gebleven zijn met het eigentijdse wooncomfort. Zo staat er een gloednieuwe keuken met fijne eethoek, zijn de badkamers eigentijds en zijn de slaapkamers heel comfortabel.

Deze vakantiewoning met 4 slaapkamers is verkrijgbaar voor €140.000.

Share.