Binnenkijken in een Vlaamse villa met eigen bioscoopzaal!

Share.

Stel je voor: thuis komen na een zware dag werken en neerploffen voor een film in je eigen bioscoop. Ongelooflijk? Niet helemaal, want in deze schitterende Vlaamse villa heeft naast een bioscoopzaal nog meer lekkers in petto voor kandidaat-kopers, want inderdaad, de woning staat te koop! Kijk binnen!

Villa te koop

Voor dit unieke landhuis trekken we naar de Vlaams-Brabantse gemeente Keerbergen. Op een stuk grond van maar liefst 6.336 m² rijd je eerst een oprijlaan op van meer dan 100m, waar je op dat moment al omvergeblazen wordt door het domein dat omgeven is door al het pracht en praal dat de natuur te bieden heeft. En geef toe, de woning en het terrein zien er in de winter minstens even fraai en gezellig uit als in de zomer.

Binnenkijken!

Wandelen we via de voordeur naar binnen, dan merken we al gelijk heel wat ingebouwde bergruimte en een verstiaire op. Ondanks de ruime woning, is er dus ontzettend goed nagedacht over de nodige opbergruimte. Wandelen we verder, dan komen we in een warm interieur waar hout de woning siert. Uitnodigend voor iedereen.

Uitgeruste keuken

In een prachtige woning verdienen de eigenaars een even prachtige keuken. Een volledig uitgeruste keuken moet ervoor zorgen dat je elke dag opnieuw de lekkerste maaltijden kan koken.

Wondere woonkamer

En net zoals een prachtige keuken heeft een gezellige villa ook nood aan een even gezellige woonkamer. Zie jij jezelf al ‘s winters neerploffen in de zetel aan de open haard? Waan jezelf dus al met een dekentje op zondag en geniet van een goede film in de woonkamer… of bioscoop. Maar dat komt later. 😉

Op naar boven!

Gaan we naar boven, dan treffen we maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers aan. Eén van die slaapkamers doet dienst als master bedroom met dressing en volledig ingerichte badkamer. Kortom, voor de ouders alle luxe en ook voor de kinderen voldoende ruimte om van hun slaapkamer hun eigen stekje te maken.

Filmpje kijken!

Maar één van de paradepaardjes bevindt zich toch wel in de kelder. Naast een eigen wijnkelder, hobbyruimte, speelruimte en zelfs fitnessruimte is er ook plek voor een bioscoopzaal! ‘s Avonds thuis komen en genieten van een geweldige filmpje? Dat kan. Haal de popcorn maar uit de kast en plof lekker neer!

Tennis in de tuin!

Een andere eyecatcher is de prachtige tuin. Maar liefst vijf terrassen bieden je plaats genoeg om zowel tijdens de winter- als de zomermaanden te genieten van je enorme domein. Daarnaast zijn er naast de villa ook nog twee eiken bijgebouwen die kunnen dienen als autostaanplaats en fietsenberging. Tot slot is er nog een polyvalent sportterrein met kunstgrasveld voor voetbal, badminton, hockey en tennis! Zo blijf je fit! 😉

Wij zijn alvast fan! Nog eens alles bekijken? Dat kan hier.

Foto’s: Vebo Vastgoed

Share.