7 keer zalig huren onder de 700 euro

Share.

In ons land stijgen de woningprijzen zienderogen. Het lijkt erop of het onmogelijk is om nog een fijne woning te kunnen huren. Wij namen de proef op de som en gingen op Zimmo op zoek naar 7 woningen die je kan huren onder de 700 euro. En we hebben enkele mooie pareltjes gevonden!

Opgelet: de (extra) maandelijkse lasten zijn in onderstaande voorbeelden niet inbegrepen!

1. Ruime woning in Oudenaarde

Beginnen doen we in het Oost-Vlaamse Oudenaarde, waar je in een gezellige straat een erg charmant huis vindt. De gezellige gezinswoning bevat maar liefst vier slaapkamers en is onder andere volledig ingericht met een ingerichte keuken, leefruimte en badkamer. Tot slot is er op het eerste verdiep een ruim dakterras. Prijskaartje: 650 euro per maand!

Foto’s: Immo Nobels

2. Gezellig wonen in Wallonië

Ook net over de taalgrens is het aangenaam wonen. Deze gezellige en recente woning is gelegen in Deux-Akren, een deelgemeente van Lessen, en is lichtrijk met twee slaapkamers en een ruime tuin. Wie zich hier huiseigenaar wil noemen, telt zo’n 700 euro per maand neer.

Foto’s: Immo Nobels

3. Het penthouse in Antwerpen

Op een boogscheut van ‘t Stad, in Borgerhout, kan je een prachtig penthouse huren voor amper 625 euro per maand. Het in 2015 vernieuwde penthouse beschikt over een ruim dakterras met zicht op het Antwerpse Centraal Station. Geweldig!

Foto’s: Metropool Vastgoed Antwerpen

4. 70 are in Limburg

Wie huurt, komt soms terecht in een kleine woning, maar wat als je een huis kan huren met een grondoppervlakte van 70 are, ofwel 7.000 m²? Dit gerenoveerde huis met ruime tuin vlakbij het centrum van Meeuwen-Gruitrode. Prijskaartje: 665 euro per maand!

Foto’s: verhuurder wenst naam niet vrij te geven

5. Prachtig wonen in Ruiselede

We rijden helemaal naar West-Vlaanderen, want in het gezellige Ruiselede staat deze prachtige loft te huur! Voor 650 euro woon je in het omgetoverde bovenste verdiep van een herenhuis. De loft werd er volledig in gebouwd en voorzien van alle comfort. Zalig!

Foto’s: VASTGOED DEMEYER PITTEM

6. Gezellig wonen in Kortrijk

We blijven in West-Vlaanderen, waar je in dit rijhuis terecht kan voor 700 euro per maand. Deze woning met een centrale ligging in Kortrijk werd binnenin volledig tot in de puntjes vernieuwd met kwaliteitsmaterialen en een verregaande isolatie die resulteert in een sterke energiezuinigheid. Met een woonoppervlakte van 121,61 m², twee slaapkamers, een schitterende badkamer en een fijne tuin lijkt het de ideale woning voor elk gezin!

Foto’s: Vastgoedkantoor DEVRIESE

7. Modern wonen voorbij de taalgrens

Tot slot gaan we nog een laatste keer naar onze Waalse vrienden. In Perwez, een gemeente in Waals-Brabant, staat dit prachtige duplexappartement te huur voor de maandelijkse som van 700 euro. Het appartement bevat een open leefruimte waardoor de woning -met een woonoppervlakte van 60 m²- toch ontzettend ruim aanvoelt en je je meteen thuis voelt. De recent gebouwde woning met moderne stijl is daarnaast ook zeer energiezuinig. Win win!

Foto’s: Bouvier Immobiliere

Waar zie jij jezelf wonen?

Share.