De 8 zotste wc’s ooit gezien

Share.

Is de wc bij jullie thuis ook een saaie plek om zo snel mogelijk weg te geraken tenzij je een interessant artikel in een boekske aan het lezen bent? Weet dan dat het anders kan. Zoals deze 7 prachtige exemplaren van over de hele wereld, bijvoorbeeld. Sit down and enjoy (misschien zelfs op je smartphone, vanop je toilet).

1. Daar zit muziek in!

Met dit prachtexemplaar klinkt een toiletbezoek je pas echt als muziek in de oren. Gebouwd met een cymbaal als reservoir, een trombone om op te zitten en een pianoklavier als muurafwerking, geraak je er allicht nooit meer weg.

Foto: Offbeatearth

2. Diep in de zee

Onze behoefte doen in het bos, we hebben het in ons scouts- of chiroverleden allicht allemaal wel eens gedaan. Maar onderwater? Dat is een ander paar mouwen.

Foto: Distractify

3. “Ik zit in een meeting”

Een golden oldie: het bureautoilet. Kwestie van het nuttige aan het aangename te koppelen. Aan jou om te bepalen welk aspect van het toiletbezoek het nuttige en het aangename is.

4. Frisse billen

Ijskoude douches zijn naar het schijnt gezond voor ons. Een ijsbad ook. Naar een ijstoilet is nog niet veel onderzoek gebeurd. Maar je kunt het toch maar eens een keer geprobeerd hebben, toch?

Foto: Distractify

5. Plek voor huisdieren

Goudvissen door het toilet spoelen, het is alleen iets voor echte deugnieten. Maar een aquarium in je spoelbak, dat kan je toch alleen maar helpen ontspannen? Geen paniek, er zitten in geen echte vissen in deze spoelbak.

Foto: Offbeatearth

6. Doe het zoals (Kan)Ye

We hebben geen bewijzen, maar we vermoeden dat dit het toilet is ten huize Kanye West – Kim Kardashian. Een volledig met diamanten bekleed wc, voor zij die porselein en marmer maar gewoontjes vinden.

Foto: Contractormag

7. Het ecologische toilet

Duurzaamheid 2.0: van de pot naar de kraan! Hier kan je het gerecycleerde propere water meteen gebruiken om je handen te wassen na het toiletbezoek.

Foto: Toilography

8. Op zijn Vikings

Last but not least: een toilet voor wanneer er druk op de ketel zit en je je echt moet haasten. Of zou jij je op het gemak voelen, met de hete adem van een vikingvrouw in je nek?

Foto: Toilography

Auteur: PJG
Bron: Littlethings en list25

Share.