5x een prachtig industrieel interieur

Share.

Superveelzijdig én multi-inzetbaar: het is niet verwonderlijk dat een industriële look steeds vaker de plak zwaait in onze Vlaamse interieurs. Het rauwe randje van de interieurstijl is tijdloos, én blendt bovenal mooi met andere stijlen! Hoe deze combinaties mooi tot hun recht komen? Dat lees je hier!

5x anders, 5x geslaagd:

1. Scandinavisch + industrieel

In een Scandinavisch interieur komen industriële elementen helemaal tot hun recht. De ingetogenheid van een Scandinavische look krijgt wat extra pit dankzij metalen items − die eigen zijn aan de industriële look. Mix bijvoorbeeld donkere accenten met natuurlijke tonen, en ga voor robuuste houten meubels in combinatie met metalen details, zoals stoere metalen hanglampen of salontafel met metalen poten. Simpel, maar saai allerminst!

Foto’s: Nyde – Interior Design & Mark McCammon via Pexels.com

2. Vintage + industrieel

Toen meets nu. Een vleugje van vroeger geeft elk interieur een charmante vibe. Combineer dat met de stoerheid van de industriële stijl, en je interieur wordt er ongetwijfeld eentje met een krachtig karakter! Het fijne aan deze stijl? Het mag allemaal wat minder afgeborsteld zijn. Nostalgische en ietwat doorleefde meubels combineren bijvoorbeeld ontzettend goed met industriële elementen zoals stoelen met een metalen frame, of een trendy ijzeren hanglamp.

Foto’s: InteriorJunkie & Man_man.nl

3. Boerderijstijl + industrieel

De charme van een woonboerderij wint laatste jaren aan populariteit, en met enkele industriële elementen ben je helemaal on-trend! In beide stijlen worden voornamelijk ruwe en eerlijke materialen gebruikt, denk maar aan verweerde materiaalsoorten zoals hout, metaal en beton.

Foto’s: googodecor.com

4. Botanisch + industrieel

Combineer deze twee trends, en je krijgt een klepper van formaat. Ga los met kamerplanten (véél kamerplanten), rotan elementen, donkergrijs behang en warme gouden elementen en creëer zo een warme oase in huis!

Foto’s: Jeroen van der Spek (Styling door Cleo Scheulderman) & Myindustrialinterior

5. Hippie + industrieel

Deze stijl vult je huis gegarandeerd met love, peace én happiness. Hoe je de industriële ruwheid combineert met de laybacked boho-stijl? Simpel: met rijkelijk aangeklede eclectische meubels, kleurrijke accessoires en − ook hier: véél planten!

Foto’s: Sulu-design.blogspot & Maisonsdumonde.com

Voor welke stijl kies jij? Laat het achter in de reacties!

Auteur: RM
Bron: WestWing & Domino.com

Share.

Leave A Reply