Dit waren de 10 populairste woningen van april

Share.

Tijd om binnen te kijken bij de populairste woningen! Want net zoals wij blijken heel wat Belgen dezelfde interesses te hebben en graag de woningen te koop of te huur af te schuimen op zoekertjessites. Wij gingen op zoek naar de woningen die de voorbije maand het meest bekeken werden!

Voor dit artikel gingen we op zoek naar de woningen die tussen 1 april en 30 april 2019 het vaakst bekeken werden op Zimmo

1. 6 slaapkamers in As

Beginnen doen we in de Limburgse gemeente As, ten noorden van Genk. De populairste woning van de maand april bleek een open bebouwing te zijn uit 1984. Vooral de 6 slaapkamers en de 13 are aan grond zijn interessante gegevens voor heel wat huizenjagers gebleken. Daarnaast stond de woning ook aangeboden voor 125.000 euro, wat de instelprijs is bij de openbare verkoop van het pand via Biddit.

2. Gunstige, moderne woning

We blijven in de meest oostelijke provincie van Vlaanderen én opnieuw een pand aangeboden door een notaris. Deze openbare verkoop in Hasselt betreft een gesloten bebouwing met 4 slaapkamers en tekent met 240 m² aan woonoppervlakte alvast voor een ruime gezinswoning. Ook de EPC van 149 kWh/m² werd door vele kijkers positief ervaren. Bieden kan nog steeds, de instelprijs bedraagt 190.000 euro.

3. Charmante woning met toren

Drie op een rij voor Biddit én voor Limburg. De provincie lijkt erg in trek en ook de mogelijkheid om online te bieden op de woning op basis van de instelprijs -in dit geval 130.000 euro– leek vele kijkers erg interessant. In dit geval bevinden we ons in Herk-de-Stad, waar we rondstruinen in deze gezellige woning met drie slaapkamers uit 1979. Eyecatcher van deze woning moet toch wel het torentje zijn!

4. De architecturale woning

Dat staat in ieder geval in het zoekertje van deze bel-étage uit Munsterbilzen, Limburg. Deze woning geniet binnenin van uitzonderlijk veel lichtinval en prachtige open ruimtes. Geen wonder dat het behoorlijk populair was! Geïnteresseerden in deze woning met drie slaapkamers tellen zo’n 359.000 euro neer.

5. Vakantiegevoel in Heusden

De top vijf maken we rond in Heusden. Neen, niet weer Limburg, maar wel een deelgemeente van Destelbergen, in Oost-Vlaanderen. Voor 315.000 euro tik je hier een pareltje met drie slaapkamers op de kop waarbij het vakantiegevoel nooit veraf is. Heerlijk!

6. Zalige hoeve

We begrijpen absoluut waarom deze hoeve uit Kermt op plek zes beland is. Deze prachtige Kempische langgevelhoeve staat op een stukje grond van 15 are en bevindt zich in een doodlopende straat. Daarnaast is het perceel volledig omheind voor optimale privacy en zijn er geen dringende kosten in huis. Voor deze instapklare woning met vier slaapkamers tel je 269.000 euro neer.

7. Verzorgde woning in Sint-Truiden

Limburg blijft de populaire lijst domineren, want we rijden door naar Sint-Truiden. Daar staat een woning te koop voor 249.000 euro op een ruim stukje grond in een residentiële wijk. De drie slaapkamers, enigszins instapklare woning en uitermate goede ligging bleken voor vele huizenjagers de moeite waard om even te bekijken.

8. Vakantiewoning in Herselt

Kijk eens aan, een oude bekende! Deze als vakantiewoning aangeboden chalet in Herselt, een Antwerpse gemeente tussen Westerlo en Aarschot, pronkte vorige maand fier op nummer één als populairste woning. . Daar vind je op wandelafstand van het dorp een gezellige chalet. De woning wordt aangeboden als vakantiewoning met een prijskaartje van 144.000 euro.

9. Instapklare stadswoning

Voor de tweede keer deze lijst rijden we richting provinciehoofdstad Hasselt. Daar staat een gerenoveerde stadswoning uit 1936 te koop. Recent werd deze woning met drie slaapkamers door de eigenaars volledig onder handen genomen, werd de elektriciteit vernieuwd en kreeg de woning met zonnepanelen een extra upgrade.

10. Rustig wonen in Gent

Een woning in een doodlopende straat in Gent, met vier slaapkamers en ‘maar’ 279.000 euro. deze stadsparelGeen wonder dat populair bleek te zijn. Deze woning is in principe instapklaar/bewoonbaar, maar kan binnenin nog de nodige afwerking gebruiken. Het biedt de mogelijkheid aan creatieve gezinnen om van deze parel hun droomwoning te maken.

Welke is jouw favoriet?

Share.

Leave A Reply