IN BEELD: de 9 allermooiste badkuipen!

Share.

Na een dagje vol stress, is er niets beter dan even ontstressen met een lekker bad. Wil je dus je badkamer vernieuwen of een nieuwe touch geven, dan kan dat met een nieuwe, stijlvolle badkuip! Laat je inspireren door de deze verrassende badkuipen!

Beginnen doen we met een zwevend hangbad. Dit stijlvolle model hang je tussen twee wanden en biedt naast onderhoudsgemak een fenomenale eyecatcher in de badkamer. Het belangrijkste is wel dat je onder je bad een plekje voorziet waar het badwater alsnog kan weglopen.

Foto: Brightside.me

Gezelligheid troef in een strakke omkadering. Meer hoef je eigenlijk niet te zeggen over dit moderne witte bad met open haard. Ideaal voor een gezellig avondje met (geur)kaarsjes, bruisballen en/of een filmpje. Laat de stress maar varen!

Foto: Brightside.me

Voor wie het iets luxueuzer ziet kan gaan voor een (zwem)bad-combinatie! Daarbij wordt het bad in de vloer verwerkt als ware het een zwembad. Uiteraard heeft haast niemand ruimte in de badkamer voor een Olympisch bad, maar op die manier kan je als het ware de zomer in huis halen.

Foto: Brightside.me

Een bad nemen kan ook een romantisch tafereel zijn. Het is alleen nooit praktisch om met twee in één kuip te zitten, want geef toe: je zit nooit allebei echt comfortabel. Dit duo-bad laat je genieten van een gezellig avondje samen en zit je toch nog lekker in bad.

Foto: Brightside.me

Geen romantiek hier, maar gewoon puur genieten van al het pracht en praals in de wereld. Met dit bad heb je zicht op een ongelooflijke skyline. Welke badkuip je hier dus neerzet is bijzaak, maar dat knappe, witte, vrijstaande bad kunnen we zeker pruimen!

Foto: Brightside.me

Van knap wit bad naar eentje met een sprankeltje luxe, want zie jij jezelf al tot rust komen in dit gouden bad? Ook de kranen zijn tot in de details netjes afgewerkt en voorzien van een gouden laagje. Zalig!

Foto: Brightside.me

En dan heb je ook nog dit. Deze krankzinnige bol lijkt alsof het een bad uit de toekomst betreft! Duik jij binnenkort in deze badbol? Ohja, onderin de bol is er een kraantje voorzien om het water weg te laten stromen. De vloer helt dan weer af naar een centraal punt zodat je badkamer niet onder water staat.

Foto: Brightside.me

Wie thuis komt van een drukke dag op het werk, kan zich neerleggen in de zetel en een boekje lezen… of kiest ervoor om een rustgevend badje te nemen. Maar wat als je dit kan combineren? Kom tot rust in dit loungebad!

Foto: Brightside.me

Tot slot is er nog deze unieke constructie. Het lijkt alsof je er een enorme badkamer voor nodig hebt, maar vergis je niet: dit watervalbad kan je in elke badkamer kwijt. Je hebt er enkel ruimte voor nodig boven je bad. Waan jij je binnenkort onder een waterval in de natuur? 😉

Foto’s: Brightside.me

Share.

Leave A Reply