Breng je interieur tot leven met de laatste kleurentrends

Share.

Ga je verhuizen? Bekijk onze favoriete trends en stijlen voor woonkamers om van je huis een thuis te maken.

Je hebt de perfecte woning gevonden! Nu moet je er nog een thuis van maken. Wanneer je net verhuisd bent, loont het de moeite om een kleurenpalet te kiezen waarbij je je goed voelt en dat je kan toepassen in je hele woning. Hiermee creëer je eenheid. De kleurenpaletten en trends van Sikkens bieden je een waaier aan kleurencombinaties en stijlen die aan elke leefruimte aangepast kunnen worden.

New Romanticism

Of je nu naar een bruisende stad trekt of naar de rustigere voorstad verhuist, breng de natuur binnen in je nieuwe woonst met een natuurlijk kleurenpalet, aangevuld met opvallende stukken meubilair en accessoires.

Met zachte groentinten en rustgevend paars creëer je een oase van rust in het drukke stadsleven. Combineer met natuurlijke materialen zoals wicker en bamboe.

De kleuren uit het ‘New Romanticism’-palet op jouw muur? Bereken hier eenvoudig de prijs voor je schilderklus. Ontvang nu gratis kleuradvies als je de schilderwerken laat uitvoeren door een vakman.

Shared Individualism

In dit palet worden levendige kleuren zoals zonnig geel gecombineerd met neutrale aardetinten. Daarmee kan je flexibele oplossingen maken voor je verschillende behoeften. Zeker als je een open leefruimte in gedachten had, kan je met dit palet de verschillende ruimtes en hun functies op een mooie manier van elkaar scheiden.

Ontdek hier hoe een schilder elke leefruimte in je nieuwe huis kan omtoveren naar ieders wens. Ontvang nu gratis kleuradvies als je de schilderwerken laat uitvoeren door een vakman.

Working Home

Vaak is het handiger om aan de eettafel of in de woonkamer te werken. Dus waarom zou je geen ruimte maken waarin je geïnspireerd wordt en toch kan ontspannen dankzij ‘colour zoning’? Perfect om in te werken én tot rust te komen.

Door kleuren uit het ‘Working Home’-palet te gebruiken in combinatie met ‘colour zoning’, creëer je een plek om je op een aangename wijze te concentreren in je nieuwe woning. 

Considered Luxury

Verhuizen is soms ook hét moment om wat spullen weg te doen en opnieuw te beginnen met ideeën voor je inrichting. Gebruik eens zachte, neutrale tinten voor je muren. Op die manier heb je een rustige achtergrond voor je zorgvuldig uitgekozen schatten.

Dit palet biedt je de mogelijkheid om creatief uit de hoek te komen met meubels en decoratie. Zo kan je bijvoorbeeld een oude stoel opknappen of kaders schilderen zodat ze bij je nieuwe kamer passen. Goedkoop en stijlvol – niet slecht na een dure verhuizing!

Ontvang nu gratis kleuradvies als je de schilderwerken laat uitvoeren door een vakman. Bereken hier eenvoudig de prijs van je schilderklus.

Share.

Comments are closed.