5 prachtige huizen met sauna én binnenzwembad

Share.

Een harde winter is misschien niet te bespeuren, toch zou het zalig zijn om even thuis te komen en te kunnen genieten van een heerlijk warme sauna. Of wat dacht je aan een volledig relax momentje bij je thuis, vervolledigd met een binnenzwembad? Daarom zochten en vonden we op Zimmo deze prachtige woningen met een sauna én binnenzwembad. En het beste is, ze staan nog te koop!

1. Neerharen, Lanaken

Deze villa is gelegen op een perceel van 4.744m² in de residentiële omgeving van Neerharen, Lanaken. De villa van ca. 614m² heeft 5 slaapkamers, een fitnessruimte en een wellnessruimte met lounge, sauna én binnenzwembad! In de oostelijk georiënteerde tuin is er nog een buitenzwembad! De villa ademt luxe en voor 975.000 euro kan jij hier elke dag opnieuw in ontspannen.

2. “Manoir des Lions” in Maasmechelen

Rustig gelegen naast het Nationaal Park Hoge Kempen, ligt deze villa. Ze beschikt over 7 open haarden en wellnessruimte van 413m² met verwarmd binnenzwembad, fitness, sauna en bar.  In de aangelegde tuin zijn er diverse terrassen, een tuinhuis, een zwemvijver met fonteinen en een verwarmd buitenzwembad met poolhouse!

3. In het hart van Prins van Oranjewijk, Ukkel

De charmante klassieke villa is onlangs gerenoveerd in een eigentijdse stijl en heeft een totale oppervlakte van ± 700m². Aangenaam terras, wijnkelders, overdekt binnenzwembad, sauna, hammam, massageruimte en dan hebben we het nog niet over de 4 slaapkamers gehad! De sauna valt op door zijn unieke afgeronde vormen, perfect om eens languit te genieten van je zen-momentje. Wel enkel wanneer je deze villa koopt, het heeft een prijskaartje van 2.990.000 euro.

 

4. Anglo-Normandische stijl, Ukkel

Spreekt deze Anglo-Normandische jou aan? Dan kan deze villa -voor 2.495.000 euro– echt iets voor jou zijn! Met een totaal van maar liefst 7 slaapkamers kunnen je vrienden ook een duik komen nemen in jouw binnenzwembad en relaxen in de sauna. Ook de hammam ziet er zeer luxueus uit waardoor deze villa zijn plekje tussen deze toppers zeker verdient.

80/te-koop/huis/JKQ5M/?search=d428802d14cd2cfacff9f348bdc8573c

5. Herenhuis in Elsene

Prachtig herenhuis -het moet niet altijd een villa zijn- met binnenzwembad, sauna, fitness, zuidelijke tuin, wijnkelder, lift, kluis, eiken vloer, marmer, volledig ingerichte keuken met professionele toestellen, 4 ingerichte badkamers en douchekamers in marmer, 5 slaapkamers, residentieel, vlakbij het terkamerenbos. Een echte klapper, met uiteraard een knallend prijskaartje van 4.570.000 euro.

Share.

Leave A Reply