Voor een mooi uitzicht uit je raam zorg je zelf

Share.

Niet iedereen heeft altijd een schitterend uitzicht naar buiten. Denk maar aan het zicht op een betonnen afsluiting, de auto’s van de buren, een elektriciteitscabine… In dat geval kan je door een creatieve oplossing de situatie veranderen!

De eenvoudigste oplossing is natuurlijk het hangen van (rol)gordijnen. Je kan kiezen uit tal van mogelijkheden. Zowel wat de print betreft als de transparantie ervan.

Een andere mogelijkheid is om het raam, al dan niet deels, ondoorzichtig te maken met raamfolie. Je kan in dat geval ook kiezen voor een leuk decoratief element op de folie zodanig dat het niet te saai overkomt of eventueel toch nog een beetje uitzicht geeft naar buiten toe.

Losse glas-in-lood elementen voor je raam zetten! Je kan er alle kanten mee uit: van klassiek tot modern. Het licht dat dan naar binnen valt door het gekleurde glas zal sowieso een heel ander gevoel geven.

Tenslotte kan je ook proberen om de aandacht af te leiden van het zicht naar buiten door er bijvoorbeeld planten voor te zetten of hangen. Je brengt er meteen leven én kleur mee in huis!

Zelf nog ideeën? Laat ze ons zeker en vast weten!

Foto’s: Pinterest

Share.

Leave A Reply