10 huizen waar je vandaag wél naartoe kan

Share.

Huisbezichtigingen kunnen spijtig genoeg niet doorgaan in deze tijden. Wel maakt de vastgoedsector het mogelijk om door de woning te lopen. Maak kennis met deze tien interessante, ruime panden en doorloop mee de virtuele tour.

Ham

Van een duplex appartement zou je niet verwachten dat het over vier slaapkamers beschikt. En toch vind je het wel degelijk in Ham. Een grote leefruimte met veel licht, waarna je doorloopt naar een aparte eetruimte met alle noodzakelijke toestellen. Drukke dag gehad? Dan kan je het schuifraam openen en vanop de eerste verdieping genieten van een zalig buitengevoel. En nog gemakkelijk: je kan vlak bij de E313 oprijden. Prijskaartje voor deze ruime duplex: 269.000 euro.

Oelegem

Gelegen in het landelijke Oelegem vertoef je rustig in deze goed onderhouden halfopen bebouwing in een woonwijk, overigens gelegen op de hoek van een straat. Bovendien beschik je in de tuin over voldoende privacy met de buren. Met een grootte van net geen 4 are biedt deze tuin je nodige rust. Vanuit de eetruimte en keuken kan je meteen het terras opstappen. Voor deze halfopen bebouwing is de vraagprijs 385.000 euro.

Heist-op-den-Berg

Volledig instapklaar wat je zoekt? Houd dan halt bij deze halfopen bebouwing met volledig witte gevel. De woning mag dan wel uit 1958 dateren, ze is helemaal gerenoveerd. De keuken en badkamer zijn vorig jaar helemaal nieuw ingericht. Het interieur oogt vrij blanco, waardoor je er zelf nog gemakkelijk je eigen sfeer aan kan geven. Vooraan de woning heb je uitzicht over de velden. Gelegen vlak bij het centrum kan je met de fiets of te voet naar de winkel of school. Prijskaartje: 285.000 euro.

Messelbroek

Instapklaar is het magische toverwoord als het op vastgoed aankomt. In deze split-levelwoning – niet ver van Scherpenheuvel – vormt een grote garage en kelder de benedenverdieping. Op de tussenverdieping stap je van een ruime leefruimte met keuken een grote veranda in. Van hieruit heb je zicht op de zes are grote tuin. De woning beschikt verder over drie slaapkamers en een zolder. Een zee van (opberg)ruimte nodig? Dan kan deze woning wat voor jou betekenen. Prijskaartje: 265.000 euro

Mormont

Deze ruime, authentieke villa met 4 slaapkamers is gelegen in een groene en rustige omgeving in Mormont, nabij Durbuy. De woning staat op een perceel van meer dan 7.000 m² en heeft een prachtig aangelegde tuin waarin rust en genot op de eerste plaats komen. Via de inkomhal met vestiaire en afzonderlijk gastentoilet kan men naar de open leefruimte met open haard en afzonderlijke bar. Door de grote ramen is er een optimaal contact met de tuin en wordt het ruimtegevoel nog meer in de verf gezet.  Prijskaartje: 475.000 euro

Tervuren

Zelfstandigen hebben nood aan een eigen privé-woning, maar ook aan een deel dat kan fungeren als praktijkruimte. In deze grote gerenoveerde woning kan je beide perfect combineren. Op de benedenverdieping beschik je over drie aparte ruimten. In de privé vertoef je in grootse vertrekken.  Ook op de bovenverdieping kom je geen plaats tekort met zes slaapkamers en zolder. Een vrij moment? Dan geniet je van op het inpandige terras de grootse tuin met bomen in. Opgelet: het is een tuin van maar liefst 35 are.

Burdinne

Een historisch pand uit 1874 spreekt de liefhebbers van grotere herenhuizen ongetwijfeld aan. Deze woning is gelegen in de Burdinne-vallei, vlakbij de snelweg E40-42.  Je mag de woning als instapklaar beschouwen. Ook naar energiezuinigheid toe zijn investeringen getroffen. Kortom: een prachtige, oude woning waarin het comfortabel leven is. Met zeven slaapkamers is de woning zelfs meer dan een gezinswoning te noemen. De woning is ook ideaal voor zelfstandigen. Het pand staat te koop aan 365.000 euro.

Soignies

Misschien niet voor ieders portemonnee, daar zijn we het mee eens. Maar het is zeker fijn om eens binnen te gluren in dit kasteel in Soignies. Het is zelfs mogelijk om hier met twee families te wonen. Het kasteel is fysiek opgedeeld in twee delen: een grote woning én duplex. Niet alleen zijn er zeven slaapkamers, maar ook nog eens zeven toiletten en zes badkamers. Voor een prijs van 2.350.000 mogen we het op zijn minst een indrukwekkend pand noemen.

Beringen

Ben je wel te vinden voor heerlijke zomeravonden met waterpret? Dan kan je je winnaar prijzen met deze energiezuinige woning met zwembad. De warmtepomp én zonnepanelen zorgen samen voor een heerlijk verwarmd zwembad. Zo kan je al in de vroege lente tot het late najaar je lengtes zwemmen. Verder is de woning volledig onderkelderd en herbergt ze vijf slaapkamers op de bovenverdieping. Voor 375.000 euro is deze woning de jouwe.

Gent

Ook in een stad Gent kan je een grote woning vinden. Twee rijwoningen werden in de jaren zestig tot één grote woning samengevoegd. De woningen dateren uit 1899 en wacht wel op een renovatie. Er is dus zeker veel werk aan, maar er is iets bijzonders knap te maken van deze burgerswoning, dicht bij het station van Gent. Deze te renoveren woning met klein tuintje en vijf slaapkamers is te koop aan 369.000 euro.

Share.

Comments are closed.