De 30 mooiste thuiskantoren

Share.

Veel mensen werken momenteel regelmatig van thuis uit. Een bureau of werkplek moet niet alleen praktisch zijn, het moet ook een plaats zijn waar je je goed voelt en de nodige inspiratie kan opdoen.

Hoe die plek er dan moet gaan uitzien is voor iedereen persoonlijk. Om te beginnen heeft niet iedereen een aparte kamer om een bureau in te richten. Maar dat hoeft op zich geen probleem te zijn. Je kan die werkplek perfect integreren in je woonkamer. De ene persoon heeft het graag sober, met niet teveel zaken die voor afleiding zorgen. Anderen laten zich dan weer graag inspireren door de spullen rondom zich heen. Dat kunnen foto’s zijn, maar evengoed boeken of spreuken.

Een bureautafel zelf is natuurlijk essentieel. Denk zeker ook aan een comfortabele stoel. Die ziet er liefst mooi uit, maar moet vooral ook aangenaam zitten. En goede verlichting is ook belangrijk: zowel het daglicht als de bureaulamp moeten ervoor zorgen dat het bureau zo gelijkmatig mogelijk verlicht is.

Deze foto’s en nog meer inspiratie kan je ook terugvinden op onze Pinterest-pagina.

Share.