IN BEELD: Dit waren de populairste woningen in april

Share.

Hoewel we nog steeds braaf in ons kot blijven, zochten velen onder jullie deze maand naar een nieuwe woonst. Daarom blikken we graag even terug op de 10 meest bekeken woningen op Zimmo van de maand april!

10. Parel in het groen in Marneffe

We beginnen de top 10 met deze parel in het groen in Marneffe, te koop op lijfrente. Deze woning met 4 slaapkamers is in goede algemene staat en is voorzien van alle comfort. Neem plaats op het gezellige terras met uitzicht op de prachtige natuur waarmee de woning omringd is. En als je daar nog niet van tot rust kan komen, is er binnenshuis nog een sauna aanwezig!

9. Fermette in Hünningen

Onze nummer 9 is deze fermette woning uit het Duitstalige gedeelte van België. Gelegen in het centrum van het aangename dorpje Hünningen ligt het pand op een grondstuk van 6805m². Het pand is opgedeeld in 2 slaapkamers, een woonkamer, een keuken en een badkamer die momenteel gerenoveerd wordt. De vraagprijs voor deze woning met enorm veel mogelijkheden bedraagt 120.000 euro.

8. Grote hoeve in Bilzen

Op de achtste plaats vinden we een oude bekende terug. Deze karaktervolle hoeve stond vorige maand ook in onze top 10, maar heeft nog geen nieuwe eigenaar gevonden. Met 2 woonentiteiten en 5 slaapkamers is het een ideale woning voor grote gezinnen of mensen die graag ruim willen wonen. De eyecatcher van deze hoeve is ongetwijfeld de grote binnenkoer, waar het zalig vertoeven is op een zonnige dag.

7. Historische hoeve in Zoersel

Natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! Dit eigendom is gelegen te midden van een natuurgebied en is volledig omgeven door bos en weiland. Het werd hier zelfs gemeten als het stilste punt van de gemeente Zoersel. Binnen vinden we 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keuken, een eetkamer en een ruime leefruimte met open haard. Deze historische hoeve wordt verkocht op aandelen.

6. Landhuis in Deinze

Dit landhuis dateert van het jaar 1947 en is gelegen op een groot perceel van maar liefst 14.584 m². Hier zit je écht in het groen! De woning is voorzien van een inkomhal, een gezellige leefruimte met open haard, een keuken, een ingericht bureau en 4 slaapkamers. Buiten is er een grote weide waarnaast een stal te vinden is. Hoewel rustig gelegen, is de woonst toch vlakbij tal van faciliteiten en is er een goede bereikbaarheid naar de snelwegen E17 en E40.

5. Strakke rijwoning in Aalst

Dit instapklare, volledig gerenoveerde rijhuis is ideaal voor wie op zoek is naar een rustig plekje vlakbij het centrum van Aalst. De benedenverdieping (gerenoveerd in 2016) bevat een inkomhal, een grote woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een eetplaats en een badkamer met inloopdouche. Op de bovenverdieping (gerenoveerd in 2012) bevinden zich nog 3 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot 2 aansluitende dressings. Buiten vinden we ook nog een leuke tuin met een groot terras. Het prijskaartje? 245.000 euro.

4. Charmante woning in Nieuwkerke

Wil je graag wat meer afgelegen wonen? Dan is dit pand misschien iets voor jou! Dit huis in Nieuwkerke ligt op een perceel van 4.309 m² met geen andere woningen in de nabije buurt. Er zijn 2 slaapkamers, een keuken, een badkamer, een berging, kelder én een zolder voorzien. Maar het indrukwekkende eigendom waarop de woning gelegen is, is ongetwijfeld de grootste troef.

3. Appartement in De Haan

Op de derde plaats in onze top 10 staat dit appartement in De Haan. Het is te koop voor 35.000 euro en bevat een living met open keuken, 1 slaapkamer, een badkamer, een aparte berging en een zonnig terras. Verder krijg je er ook een autostaanplaats op het domein erbij. De woning is gelegen in een vakantiepark, waarbij tal van faciliteiten zoals een voetbalveld, tennisveld en speelplein voor kinderen zijn inbegrepen.

2. Studio in Oostende

Onze nummer 2 bevindt zich op wandelafstand van het strand van Oostende. Voor 69.000 euro krijg je een mooie ingerichte studio met een berging, apart toilet, badkamer, keuken en een woonkamer met terras. Hier is het aangenaam vertoeven na een dagje luieren op het strand.

1. Instapklare woning in Rumst

Voor onze nummer 1 van deze maand reizen we af naar Rumst. Hier vinden we een gezellige woning te koop op lijfrente. Het huis ligt in een zeer rustige wijk, nabij de E19 en op wandelafstand van enkele winkels en openbaar vervoer. Met een woonoppervlakte van 115 m² is er voldoende ruimte voor 2 slaapkamers, een badkamer, een nieuwe ingerichte keuken, een woonkamer en een apart toilet. Achteraan vinden we een mooie, grote tuin met een leuk terras waar je zalig kan genieten van de rust en de zon.

Dat waren de top 10 meest bekeken panden op Zimmo in april. Welk pand heeft jouw aandacht getrokken?

Share.

Comments are closed.