10 zwembaden waar je dwars doorheen kan kijken

Share.

De kans dat we met z’n allen deze zomer thuis van het warme weer zullen moeten genieten is groot. Om al een beetje te dromen over warm zomerweer, zochten we enkele spectaculaire zwembaden op.

Niets is leuker om in je eigen tuin je zwembad in te duiken! Of je een zwembad in je tuin mag bouwen en hoe je een zwembad plaatst, lichtten we al eerder toe. Nu laten we ons vooral inspireren, want deze zwembaden zijn écht wel speciaal: je kan er namelijk gewoon doorheen kijken! En alsof dat alleen nog niet genoeg is, is ook de ligging van het zwembad op zich vaak niet alledaags. Wat dacht je van een zwembad op het dak waarvan de bodem uit glas bestaat? Niet alleen leuk om in te ploeteren, maar ook om gewoon naar te kijken. Droom even mee!

Wil je weten of een zwembad binnen jouw budget past? Wij lijsten alle type zwembaden en de bijhorende kosten voor jou op.

Foto’s: Comtemporist

 

Share.

Leave A Reply