Een kantoor om jaloers op te zijn?

Share.

“Bridge Studio”, zo heet de studio die werd ontworpen door het Noorse architectenbureau Saunders Architecture.

Natuurmens? Workaholic? Dan ligt de ideale werkplek voor jou op Fogo Island (Canada)! Hier heb je geen last van verkeerslawaai of mensen die je afleiden. Maar het prachtige heuvel- en waterlandschap zou volgens ons wél voor de nodige afleiding kunnen zorgen. The Bridge Studio is gelegen op een steile heuvel met uitzicht op het kalme water van een binnenvijver. Zou jij hier kunnen werken?

De Shorefast Foundation en de Fogo Island Arts Corporation hebben de architect, Todd Saunders, de opdracht gegeven om zes kunstenaarsstudio’s te ontwerpen op verschillende locaties in Fogo Island. De organisatie zet zich in om de tradities van de eilandbewoners te behouden en streeft ernaar het eiland te verjongen door middel van kunst en cultuur.

Ook de off-the-grid Long Studio werd zo ontworpen op Fogo Island, gelegen nabij de Newfoundland-gemeenschap van Joe Batt’s Arm. Long Studio zweeft op een reeks palen die de structuur boven de grond heffen om een ​​uitzicht op de Noord-Atlantische Oceaan te kunnen kaderen.

Tot slot, willen we je de Tower Studio niet onthouden! Deze is gelegen aan een stuk rotsachtige kustlijn in Shoal Bay, Fogo Island, Newfoundland. Een knap staaltje architectuur, volgens ons.

Foto’s: © Bent René Synnevåg

Share.