IN BEELD: dit waren de populairste woningen in november

Share.

Een oude hoeve, villa’s en zelfs een watertoren! We kwamen het deze maand allemaal tegen op Zimmo. En jullie duidelijk ook, want deze unieke panden zijn allemaal terug te vinden in onze top 10 populairste panden van november. Kijk maar even mee!

10. Oude hoeve in Heist-op-den-Berg

We beginnen onze top 10 deze maand in Heist-op-den-Berg, waar we een oude hoeve terugvinden op een zeer groot perceel. Met maar liefst 11.083 m² is deze hoeve al meteen de woning met de grootste grondoppervlakte uit deze lijst. De woning zelf is echter wel wat verouderd, waardoor een grondige renovatie of afbraak noodzakelijk is. Zin gekregen om de handen uit de mouwen te steken? Je kan deze hoeve aankopen voor 160.000 euro.

9. Instapklare woning in Lommel

Van een woning waar nog veel werk aan is, trekken we naar een woning die tot in de puntjes is afgewerkt. In een rustige woonwijk in Lommel staat dit fraaie huis te koop voor 498.000 euro. Op de benedenverdieping vinden we een ruime woonkamer, vanwaar je een magnifiek zicht hebt op de volledig aangelegde tuin. Daarnaast heb je via de moderne keuken toegang tot een luxueuze en gezellige veranda. Op de bovenverdieping vinden we 4 slaapkamers en 1 badkamer terug. Buiten kan je genieten van een volledig aangelegde tuin met verwarm zwembad, een terras en een poolhouse. Zo krijg je een echt vakantiegevoel in je eigen tuin!

8. Villa in Kruishoutem

In Kruishoutem kan je voor 765.000 euro deze grote en – niet onbelangrijk- energiezuinige villa aankopen. De woning werd in 2019 gebouwd en is erg landelijk ingericht. Op het gelijkvloers vinden we een ruime eetplaats, een gezellige zithoek met gashaard en een mooie, open keuken. Boven bevinden zich 3 slaapkamers, 2 badkamers en een bureau-kamer. Ook de zolderverdieping werd volledig afgewerkt, wat de kopers de mogelijkheid geeft om nog 2 extra kamers te maken.

7. Op te frissen woning in Deurne

Slechts 85.000 euro, dat tel je neer voor deze rijwoning in Deurne. Koop je deze woning aan, dan heb je hoogstwaarschijnlijk nog wat budget over om wat opknapwerk te doen. En dat zal ook nodig zijn, want deze woning werd in 2019 onbewoonbaar verklaard. Toch heeft het pand enorm veel potentieel om er een gezellige woonst met 2 slaapkamers van te maken!

6. Watertoren in Steenokkerzeel

Deze voormalige watertoren werd in 2008 volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een super-de-luxe multifunctionele woning, die sinds 2013 als business event locatie werd gebruikt. Voor een vraagprijs van 800.000 euro krijg je een moderne en unieke woning met een woonoppervlakte van 400m², waarvan 150m² zich in de waterkuip bevindt. Daarnaast kan je op het panoramisch dakterras genieten van een prachtig uitzicht op de groene omgeving én de skyline van Brussel. What a view!

5. Minimalistische rijwoning in Ieper

Reizen we dan af naar Ieper, waar een volledig gerenoveerde en instapklare rijwoning nog op een nieuwe eigenaar wacht. Bij de recente renovatie werd gestreefd naar een ultiem wooncomfort met speciale aandacht voor de energiezuinigheid. Zowel de inkom, keuken, leefruimte, zithoek, badkamer en slaapkamer zijn volledig uitgerust met maatmeubilair. Het interieur is tijdloos, modern en straalt gewoonweg klasse uit. Het prijskaartje voor dit mooie pand bedraagt 279.000 euro.

4. Herenhuis in Hasselt

Op wandelafstand van het centrum van Hasselt vinden we dit modern ingerichte herenhuis terug. Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een leuke tuin is dit een ideale gezinswoning. Ook de ligging nabij scholen en winkels is zeker een pluspunt. In 2020 onderging de woning een volledige renovatie waarbij zowel de binnen- als de buitenkant werden aangepakt. Er werd gekozen voor een strakke afwerking met respect voor de authentieke sfeer. Iets voor jou? Je kan deze woning aankopen voor 529.000 euro.

3. Wooncaravan in Durbuy

Een vakantie in eigen land, het idee spreekt steeds meer mensen aan. Vandaar dat het niet onlogisch is dat we op plaats 3 in onze lijst een gezellige wooncaravan in de Ardennen terugvinden op een steenworp van het centrum van Durbuy. Het is een chalet met een woonoppervlakte van 35m² en is voorzien van een woonkamer met salon, een eetkamer, een kitchenette, 2 slaapkamers en een badkamer. Kortom, alles wat je nodig hebt om er een weekendje tussenuit te zijn!

2. Pastoriewoning in Meeuwen-Gruitrode

Op plaats 2 in onze lijst vinden we deze voormalige pastoriewoning terug die te koop staat voor 170.000 euro. Het pand heeft hoge plafonds en grote, open ruimtes die zeer veel mogelijkheden bieden. Toch zal er wat renovatiewerk aan te pas komen, als je het pand wilt inrichten naar hedendaags comfort. Het zal je niet verbazen dat de pastoriewoning naast de kerk is gelegen, maar je vindt vlakbij ook verschillende scholen en winkels.

1. Kerk in Borgloon

Het populairste pand van november is… een kerk! In Borgloon staat namelijk de Sint-Jan-de-Doperkerk te koop voor 48.000 euro. Voor dat geld krijg je een kerk van 218 m², gelegen op een even groot perceel. Het kerkhof is echter niet inbegrepen bij de verkoop. Stel dat je beslist om dit unieke vastgoed aan te schaffen, dan mag echter niet zomaar loos gaan met het pand. De herbestemming van de kerk zal moeten gebeuren in overleg met de stad Borgloon en de Bisschop van Hasselt. Voor meer informatie en een stukje geschiedenis van de kerk kan je een kijkje nemen op de pagina van het pand.

Share.

Comments are closed.