Een huis met een uitzicht om jaloers op te zijn

Share.

Even wegdromen naar betere oorden, wie wil het nu niet? Wij gingen kijken in Zuid-Afrika, waar dit ravissante huis zowel binnen als buiten een zicht heeft om u tegen te zeggen.

Dit huis is op zich al schitterend. Verspreid over 600 m² en twee verdiepingen vinden we een grote woonkamer, een eethoek met open keuken, 3 slaapkamers, 4 badkamers en een balkon. Niet slecht. Maar wat het echt schitterend maakt is de omgeving…

Een grote duin aan de voorkant van het huis zorgt voor de nodige privacy. Aan de achterzijde van deze trendy, eigentijdse woning heb je vanuit elke kamer zicht op de oceaan, die gelegen is op slechts een steenworp afstand. Binnenkijken in deze droomwoning? Dat kan!

Koning in de keuken

Uiteraard moet je nog koken in een droomwoning en hoe kan je dat beter dan in een perfect uitgeruste keuken met een gezellige eetkamer? Juist, hier wil je gewoon ‘s avonds aan tafel aanschuiven!

Wondere woonkamer

Een woonkamer met zicht op een oceaan. Je kan zulke sublieme woningen bijna op één hand tellen. Heerlijk ontspannen na een werkdag en genieten van een prachtige zonsondergang? Jawel, je hebt de zon zien zakken in de zee!

Bangelijke badkamer

Zwemmen in de oceaan kan je alvast doen, maar baden met zicht op het water, dat is pas cool! De vele glasramen zorgen voor een fenomenaal uitzicht en een massa licht. Maar geen nood, de privacy heb je door de duinen nog steeds!

Sublieme slaapkamer

Aan het eind van de dag gaan wij meestal slapen. Laten we ons artikel dan ook eindigen in de slaapkamer. Je kan de grote schuiframen gewoon openlaten voor een aangename zeebries of je in slaap laten wieken door het geluid van de golven. En het beste is, je wordt gewoon stralend wakker met het zonnetje!

Geniet ervan!

Bron: www.decoist.com – Ontwerp: Gavinmaddockdesignstudio

Share.

Leave A Reply