9 instapklare appartementen onder de 150.000 euro

Share.

Een budget van 150.000 euro voor een gezellig appartement? Geen probleem, wij namen een kijkje op Zimmo en vonden verschillende leuke appartementen over heel Vlaanderen. Zelfs ver onder het budget vonden we enkele instapklare exemplaren!

Vlaams-Brabant

We beginnen onze zoektocht in de stad van de suiker, Tienen. Voor een bescheiden 135.000 euro vind je dit duplex apparetment terug. Dankzij de lichtkoepel is er voldoende licht in de keuken, die bovendien uitgerust is met een knap gasvuur. Douchen kan je in de  inloopdouche. Bovenaan vind je de slaapkamer terug waar ook nog voldoende ruimte is om een hobby uit te oefenen of je dressing in te richten. Pluspunt? Het appartement kent een uitstekende ligging, vlakbij de oprit van de E40.

In Roosdaal staat dit recent gerenoveerde appartement te koop voor 149.000 euro. In ruil krijg je een mooie leefruimte met uitgeruste open keuken en een badkamer voorzien van ligbad met douchestaander. Het grote voordeel bij deze woning? In de prijs zit ook privé parkeerplaat. Kiezen de weergoden om een hete dag op ons af te sturen? Dan houdt deze woning je koel dankzij de ingebouwde airco.

Antwerpen

52 m² klinkt aan de kleine kant, maar dit compacte appartement in het bruisende Antwerpen laat je zien hoe een slimme indeling kan zorgen voor een ruim gevoel. Dankzij de inbouwkasten is er voldoende opbergruimte en de masterbedroom met ensuite badkamer geeft je dat heuse loftgevoel in de stad. Het balkon laat je al proeven van de buitenlucht, maar de groene omgeving van de gemeenschappelijke tuin van de residentie is de extra kers op de taart. Kostenplaatje? Slechts 115.000 euro!

In Turnhout vind je dit appartement met 2 slaapkamers en terras. De rustige buurt maakt het aangenaam wonen en toch ben je slechts op 5 minuten van tal van faciliteiten. Om dit appartement van jou te maken tel je 149.000 neer.

West-Vlaanderen

Op slechts 5 minuten van het strand van Koksijde vind je dit trendy appartement. In 2019 werd het appartement volledig gerenoveerd en werd o.a. de elektrische installatie volledig conform gesteld. Ook de buitenkant voldoet aan de eisen dankzij de renovatie ervan in 2013. Heerlijk koken in de volledig uitgerusten keuken of genieten van de zon op het aangrenzend terras voor 149.000 euro.

Dit instapklare appartement in Kortrijk kan perfect dienen als investering of om zelf te bewonen. Dankzij de grote raampartijen vangt de woonkamer veel licht en voelt de ruimte groot aan. Op deze locatie geniet u van een sublieme mobiliteit, het centrum, station, de leieboorden en de invalswegen bevinden zich binnen allemaal handbereik. Vraagprijs. 142.500 euro.

Oost-Vlaanderen

Heb je graag een appartement met 2 slaapkamers binnen dit budget? Ook dat kan! Neem nu dit appartement in Aalst, vraagprijs hier: 140.000 euro. Ideaal als starter of voor op de verhuurmarkt. Het appartement werd gebouwd in 2003 met oog op duurzaamheid. Je begeeft je in het centrum van Aalst op een boogscheut van het station.

Limburg

Laten we vooral ook niet de meest ervaren onder ons vergeten! In Genk vind je deze moderne serviceflat terug voor een bedrag van 140.000 euro. Het complex is uitgerust met een mooie brasserie, een revalidatieruimte, fitness, en een onthaal waar je terecht kan met al je vragen. Je zal de eerste bewoner zijn en het appartement volledig naar eigen smaak kunnen inrichten. Kortom genieten van alle rust, comfort en service.

In Opgrimbie, deelgemeente van Maasmechelen, krijg je heel wat ruimte in de plaats. Voor net geen 150.000 euro krijg je een appartement van maar liefst 106 m² verdeeld over 2 verdiepingen. De woning is recentelijk voorzien van een zuinige centrale verwarmingsinstallatie op aardgas. De ramen beschikken over hoogrendementsglas met elektrische bedienbare rolluiken. Voordeel? Je geniet van een energiezuinig appartement!

Hoofdfoto: appartement te koop in Kortrijk

Share.