Dit zijn dé trendkleuren voor 2022!

Share.

Des goûts et des couleurs, on ne discute pas, maar je laten inspireren door trends kan zeker geen kwaad. Elk jaar wordt er één kleur als trendkleur van het jaar uitgeroepen, voor 2022 is dat niet anders. Wij zochten voor je uit welke kleur het is geworden en welke kleuren het pallet compleet maken.

Verfrissing

We hebben met zen allen hoop gehad de afgelopen maanden, hoop én het verlangen naar luchtigheid. Precies dat wat volgens Levis de trendkleur van 2022 beschrijft, een luchtige lichtblauwe tint. Bright Skies haalt het buiten naar binnen, het zorgt voor rust en een frisse toets in elke woonruimte.

Optimise

Naast dé trendkleur worden er ook enkele paletten gevormd met andere kleuren. De eerste, studio, is eentje waar kleuren rust brengen maar tegelijkertijd ook onze ziel prikkelen. Bijna zo samengesteld dat je overdag zelfs lijkt te dromen.

© Levis

Natuur(lijk)

Het palet Greenhouse, met jawel groene tinten 😉 , brengt in combinatie met de trendkleur van het jaar Bright Skies, de natuur in huis. Zelfs op grauwe, donkere dagen voel je dat er leven is in huis. Laat het positieve effect van de natuur op je los!

© Levis

Openheid

Misschien wel de meest neutrale onder de verschillende paletten, Salon. Ben je opzoek naar een frisse start, dan zorgt dit pallet ervoor dat je op vlak van interieur een vliegende start neemt! Neutraal gelijk aan saai? Niet als je dit ziet!

© Levis

Lees ook:

3 kleuren voor op de muur die het proberen waard zijn!

Share.