Wat kan je voor 1 miljoen kopen in Vlaanderen?

Share.

De markt van het luxevastgoed zit de laatste jaren in de lift. Wij zochten naar huizen die voor net geen 1 miljoen verkocht worden. Afhankelijk van de regio, is het aanbod dat je voor dit bedrag krijgt erg verschillend.

Oost-Vlaanderen

We starten onze zoektocht in Oost-Vlaanderen, meer bepaald in Maldegem. Deze uitzonderlijke villa werd gebouwd in koloniale stijl en springt meteen in het oog. Rondom heel de woning kan je genieten van de riante tuin, draai dus gerust mee met de zon voor wat vitamine D. Je dag afsluiten kan dan weer in de jacuzzi 😉 .

Prijs: € 995.000

Vlaams-Brabant

In Blanden, vlakbij Leuven, kan je voor iets minder dan een miljoen je intrek nemen in deze uitermate charmante woning. Omdat het wat meer mag zijn heeft deze woning 2 leefruimtes met als centraal punt de keuken. Allen met zicht op de prachtig aangelegde landelijke tuin. Aansluitend is er een aparte bureauruimte met private toegang en een bijbouw die je tal van mogelijkheden biedt. Een inpandige garage maakt het plaatje op de gelijkvloerse verdieping compleet. Dat de woning recent duurzaam gerenoveerd werd mét respect voor de karakteristieke en authentieke elementen, kunnen we alleen maar beamen.

Prijs: € 995.000

Antwerpen

We reizen door naar de provincie Antwerpen, waar in Kapellen deze bijzondere villa staat.  Met 601 m² bewoonbare oppervlakte, 5 slaapkamers, 3 badkamers, een bijgebouw met 4 garages en douche, dit op bijna 1 hectare grond, verrast deze woning je zonder twijfel. Al doet de vorm dat wellicht ook. De stervormige woning werd gebouwd in 1977 en was zijn tijd ver vooruit. De grote raampartijen zorgen voor veel licht binnen en geven bovendien een prachtig zicht op het park met vijver.

Prijs: € 995.000

Limburg

We houden halt in Borgloon, in de provincie Limburg. Deze villa die schuil gaat achter een brede toegangspoort heeft heel wat te bieden. De luxe van een vijfsterrenhotel, gewoon in eigen huis, dat kan! Eén blik op het heerlijke binnenzwembad, de bar in ware casinostijl, de alomtegenwoordige kunst en praal of de uitgestrekte tuin met een fraai uitzicht kunnen je meteen laten wegdromen.

Prijs: € 995.000

West-Vlaanderen

Eindigen doen we in Wielsebeke. Deze villa met 5 slaapkamers is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte (380 m²!) en charme met een luxueuze afwerking. Een grote tuin met aangelegd terras laat je genieten van de omgeving, maar er is meer! De grote schuur biedt je namelijk tal van mogelijkheden, al is er binnen zeker ook geen gebrek aan ruimte. Een polyvalente ruimte van 42m² op de eerste verdieping en een grote zolder kan je volledig naar eigen wensen invullen.

Prijs: € 998.000

 

Droom jij ook graag weg bij deze pareltjes? Laat ons weten welke jouw favoriet is! Niets voor jou? Kijk op Zimmo, wie weet vind je daar wel je droomwoning?

Share.