Zo richt je een kleine inkomhal optimaal in

Share.

Woon je eerder klein, zonder een deftige inkomhal met een kast om bijvoorbeeld jassen in op te bergen – of misschien helemaal geen inkomhal – dan is dat nog geen excuus of reden om jassen, handtassen, sleutels en schoenen te laten rondslingeren. Zeker niet na het lezen van de volgende tips.

De plaats of ruimte naast de voordeur, hoe klein ze ook mag zijn, kan je zonder problemen zo inrichten dat je woning er niet meteen rommelig gaat bijliggen zodra je thuis bent of wanneer er bezoek langskomt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annick Simons (@annicksimons)

Een legplank in de buurt van de deur is ideaal om kleine zaken zoals sleutels, post of een portefeuille op te leggen. Daaronder kan je eventueel een schoenenrek installeren om te voorkomen dat ze zomaar ergens in een hoek gesmeten worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lindsy | Linsjeshome (@linsjeshome)

Hangt de legplank hoog genoeg, dan kan je er ook kledinghaakjes onder hangen. Zo hang je jassen toch netjes weg, ook al kan je door plaatsgebrek geen kast zetten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door C L A R A (@houseofsnooze)

Staat of hangt er een radiator die plek inpalmt in de sowieso al krappe ruimte? Gebruik dan de ruimte daarboven om een legplank te hangen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door vtwonen België (@vtwonenbelgie)

Enkele mooie manden zijn ook perfect om spullen in op te bergen en te voorkomen dat het allemaal als een rommelboel overkomt. De inkomhal moet je tenslotte toch beschouwen als het visitekaartje van je woning.

Hang voor de kinderen enkele kapstokken en een legplankje op hun hoogte. Zo kunnen ze zonder hulp hun jas ophangen én bovendien ziet het er nog eens schattig uit ook.

Auteur: HS

Share.