Binnen- en vooral veel buitenkijken in uniek Oostends penthouse

Share.

Ook zo genoten van de Belgische kust deze zomer? Wij alvast wel. En terwijl we onder een stralende zon door Oostende flaneerden, viel ons oog op Crystal Residence: een splinternieuwe eyecatcher in de rustige deelgemeente Mariakerke. Het penthouse staat nog te koop, dus we namen een kijkje binnen. En keken er vooral veel naar buiten. 

Deze unieke residentie, waarvan de golvende lijnen knipogen naar een zeilschip, ligt immers op een boogscheut van het strand van Mariakerke. Het gevolg voor het penthouse laat zich raden: vanop de achtste verdieping geniet je van een adembenemend zeezicht vanuit de eet- en woonkamer en vanop het gigantisch leefterras van maar liefst 81 m2

Lig je op warme zomerdagen liever een hele dag in het zonnetje? Ook daar werd aan gedacht: aan de achterkant van het penthouse vind je nog een zonneterras van 71 m2 met prachtig zicht over het hinterland van Oostende. Op beide terrassen geniet je alvast in alle comfort, dankzij de al aanwezige luxueuze tuinmeubels van Meubili

Ook dat maakt dit penthouse apart: het is al volledig gemeubeld. De meubels komen van de gerenommeerde meubelzaak Rik Ruebens, perfect in lijn met de luxueuze inrichting. Hiervoor werd beroep gedaan op interieurarchitect Lieven Musschoot, die van dit penthouse ook aan de binnenkant een pareltje maakte. 

Keuken boordevol Breccia Medicea-marmer, open gashaard, parketvloer van Europese eik … Moeilijk er een favoriet interieuraspect uit te kiezen! Het is dan ook een groot penthouse: 200 m2, 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer, open keuken die uitmondt in de ruime eetkamer en woonkamer boordevol lichtinval … 

Het resultaat is een uiterst luxueuze binnen-buitenbeleving aan de Belgische kust. Hadden we trouwens al het privé-buitenzwembad in de achtertuin van de residentie vermeld? 

Wil je graag meer te weten komen over dit penthouse? Bekijk het pand en lees alle info op Zimmo. Hier kan je ook je gegevens achterlaten om het penthouse net zoals ons eens ter plaatse te gaan bezoeken. 

Een kijkje genomen, online of in het echt? Laat ons dan gerust weten wat je ervan vindt in de comments! 

Auteur: PJG

Share.