De 10 populairste woningen van 2022

Share.

Is je goed voornemen om volgend jaar aan je zoektocht naar een huis te beginnen? Waarom zou je wachten? Er staan immers heel wat mooie woningen op dit moment te koop. Kijk maar even mee!

10. Bosrijke woning in Aarschot

Deze te renoveren woning uit Aarschot is op zoek naar een handige Harry. Met wat opknapwerk kan je dit pand zeker omtoveren tot een mooie woning midden in het groen. Extra troeven zijn de ligging vlak bij het centrum van Aarschot en het prachtige uitzicht op het domein van Schoonhoven.

Vraagprijs: €230.000

9. Woonboot in Antwerpen

Aan het MAS in Antwerpen ligt een prachtig motorschip te wachten op een nieuwe eigenaar! In de cabine werd een keuken, een eetruimte voor 6 personen en 2 slaapkamers voorzien, elk met een eigen toilet en douche. Achteraan het schip is er een ruim achterdek met stuurstand en zitbank. Ideaal voor studenten, zakenmensen of iemand die op zoek is naar een avontuurlijk tweede verblijf!

Vraagprijs: €149.500

8. Karaktervolle loft in Diest

In het hartje van Diest vind je op wandelafstand van het centrum deze hippe loft terug. Het gebouw is recent gerenoveerd, maar de originele houten dakconstructie is bewaard gebleven. De hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. Als kers op de taart kan je genieten van de gemeenschappelijke, groene tuin!

Vraagprijs: €182.000

7. Architecturale parel in Gent

In het groen, vlak bij het centrum van Gent staat deze smaakvol ingerichte villa te pronken. De woning werd in 2013 gebouwd en bevat al het moderne comfort dat je maar kan wensen. Langs buiten zien we een uniek staaltje architectuur. Het is dus geen verrassing dat al enorm veel huizenjagers een kijkje kwamen nemen op deze woningadvertentie.

Vraagprijs: €745.000

6. Op te knappen woning in Zwevezele

Deze te renoveren hoeve uit 1874 heeft meer dan een likje verf nodig. Wie klaar is voor een renovatieproject en graag in Zwevezele wil komen wonen, is hier op het juiste adres. We vinden er een hoeve, een oude stal, een werkplaats, twee bergruimtes en een volière op een grondoppervlakte van maar liefst 6.592 m²!

Vraagprijs: €215.000

5. Voormalige kermiswagen in Sleidinge

Ooit was het een kermiswagen. Nu is het een volledig instapklare woonwagen waar je volwaardig kan wonen. Een woonoppervlakte van 27 m² is niet veel, maar toch is er plaats voor een slaapkamer, toffe keuken, gezellige leefruimte en een comfortabele badkamer. Zie jij jezelf hier wonen?

Vraagprijs: €59.500

4. Moderne villa in Beverlo

Deze tijdloze villa uit 1972 werd de laatste 10 jaar grondig gerenoveerd. Zo werden er aluminium ramen met hoogrendementsglas geplaatst, allemaal voorzien van rolluiken. De muren werden geïsoleerd en afgewerkt in crepi. Ook het dak werd volledig vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van 18 zonnepanelen. Het resultaat is een strakke, moderne villa met een mooie EPC-score.

Vraagprijs: €440.000

3. Gezellige halfopen woning in Genk

We springen de top 3 in met deze halfopen woning uit Genk. Het pand met een bewoonbare oppervlakte van 169 m² staat op een perceel van 477 m². Ideaal dus voor koppels of kleine gezinnen!  Er is misschien nog werk aan de woning, maar dat houdt een Belg met een baksteen in de maag niet tegen. Rep je naar Genk!

Vraagprijs: €210.000

2. Weergaloze villa in Wetteren

Deze elegante villa, gelegen in de Oost-Vlaamse gemeente Wetteren, mag zichzelf de op een na populairste woning van 2022 noemen. De pronkstukken zijn de verzorgde aangelegde tuin en leefruimte met authentieke elementen. Alles in de woning werd met veel zorg onderhouden door de eigenaars.

Instelprijs: €300.000

1. Licht en luxe in Overpelt

Een moderne, energiezuinige villa uit Overpelt mag zich kronen tot populairste woning van 2022 op Zimmo! De hoogwaardige materialen en fraaie designkeuzes maken van deze woning een terechte winnaar. De mooie lichtinval in alle kamers, de connectie met de tuin en het ruime perceel maken het plaatje compleet.

Vraagprijs: €695.000

Share.