IN BEELD: Dit zijn de 5 populairste woningen van de maand april!

Share.

De woningmarkt verandert constant, dat maakt het zoeken naar je droomwoning er niet gemakkelijker op. Heb je een pand gevonden dat veel bekeken wordt? Dan kan je op veel concurrentie rekenen en moet je vaak snel beslissen. Maar welke woningen werden in april het meest bezocht? We sommen ze voor je op. 

Studio in Gent

Wees welkom in dit knus appartement in het bruisende hart van Gent. Wanneer je deze fijne woning betreedt, zorgen de vele ramen en hoge plafonds meteen voor een ruime sfeer, ideaal om je te ontspannen na een lange dag. De open keuken leent zich perfect om op leuke avonden te koken voor vrienden en familie.

Prijs: €620 per maand

Rijhuis in Neerpelt

Deze ruime woning in het Limburgse Neerpelt werd in april meer dan 8000 keer bekeken! Daar kan de unieke voorgevel misschien wel voor iets tussenzitten. Daarnaast zijn de grote ramen, het gezellig balkon en de groene tuin allemaal troeven die voor licht én ruimte in de woning zorgen.

Instelprijs: €135.000

Eengezinswoning in Kasterlee

In het noorden van de provincie Antwerpen vinden we deze modern ingerichte woning in het centrum van Kasterlee terug. De zolder van de rustig gelegen woning kan misschien wel jouw volgende hobby- of speelkamer zijn. Bovendien is het leuke huis bijzonder energiezuinig en milieuvriendelijk!

Prijs: €440.000

Hoeve in Loker

Deze gezellige hoeve werd gebouwd in 1925. De vrijstaande woning is omringd door weilanden en prachtige natuur. De aangrenzende schuur krijg je er zo bij. Hoewel de woning opgeknapt moet worden, kan je te allen tijde van de rust geniet in het West-Vlaamse Loker.

Instelprijs: €275.000

Appartement in Oudergem

“Thuis zijn, meer veiligheid, minder eenzaamheid!” Dat motto wordt trots verkondigd in de residentie waar we deze serviceflat terugvinden. De grote leefruimte en afgewerkte badkamer maken hier de ideale woning van om oud te worden. Die vind je trouwens terug in Oudergem, vlakbij Brussel.

Prijs: €135.000

Share.