IN BEELD: De 5 populairste panden van juni!

Share.

De zomer nadert. Misschien inspireren die zonnige dagen jou wel om op zoek te gaan naar je droomwoning, maar hoe begin je daaraan? Om je wat inspiratie te geven, bekijken we alvast samen even de meest bekeken panden van de maand juni!

Landelijk huis in Neerlanden

Beginnen doen we in de provincie Vlaams-Brabant waar we in Neerlanden, een deelgemeente van Landen, dit prachtige huis terugvinden. Als de afgewerkte keuken en moderne stijl je niet kunnen overtuigen, kan het gezellige poolhouse van deze woning dat misschien wel. Het lijkt ons alleszins dé ideale plaats om een BBQ te houden deze zomer! Voor deze woning betaal je een bedrag van €450.000.

Appartement in Westerlo

We reizen verder naar de provincie Antwerpen. In het fijne Westerlo vinden we immers dit mooie gelijkvloers appartement terug. De afgewerkte keuken combineert op een geslaagde manier zwarte en witte meubels. Een van de slaapkamers is daarnaast nog voorzien van een dressing, plaats genoeg voor je garderobe dus. Genieten van de zomer kan je bovendien uitstekend doen in de zuidgerichte tuin. Voor dit appartement leg je €349.000 neer.

Hoekwoning in Adegem

In de provincie Oost-Vlaanderen komen we dan weer deze halfopen nieuwbouwwoning tegen, gelegen op wandelafstand van het centrum van Adegem. Het smaakvol ingericht huis heeft veel te bieden! Zo vind je er onder meer een knappe gerenoveerde keuken, een ontspannend ligbad, een naar smaak in te richten zolder én een inpandige garage terug. Voor dit pareltje zal je zo’n €445.000 moeten betalen.

Vakantiewoning te Middelkerke

We reizen nog even verder naar de dichtstbijzijnde provincie: West-Vlaanderen. Helemaal aan de kust in Middelkerke vinden we daar deze gezellige vakantiewoning terug. Het Krokopark, het domein waarin de vakantiewoning ligt, bevindt zich op wandelafstand van het strand. Met twee volwaardige slaapkamers heb je bovendien voldoende ruimte. Wat wij ook super handig vinden: je kan gewoon parkeren aan je woning zelf! Ideaal toch! Het prijskaartje van deze woning? €149.000

Eengezinswoning in Sint-Huibrechts-Lille

We eindigen onze zoektocht in het heerlijke Limburg, waar we in de gemeente Sint-Huibrechts-Lille deze gunstig gelegen eengezinswoning tegenkomen. Het beste aan deze woning? Het EPC-label is C en dat betekent geen renovatieplicht! Een gezellige houtkachel, praktische keuken en elektrische rolluiken maken deze woning dan ook erg interessant. Verder kan je je helemaal uitleven in de grote tuin waar je ook een vergund werkhuis terugvindt. Voor €289.000 is deze woning van jou!

Share.