Wonen in stijl: ontdek deze 6 adembenemende moderne villa’s op Zimmo

Share.

Hedendaags design gecombineerd met luxe? Wij zijn fan! En daarom nemen we je vandaag mee op tocht langs 6 moderne villa’s die momenteel te koop staan op Zimmo. Toevallig net op zoek naar je droomwoning of gewoon zin om een beetje geïnspireerd te worden door architecturale pareltjes en adembenemende interieurs? Dan wensen we je alvast veel lees- en kijkplezier! 

1. 8 (!) slaapkamers in Knokke

Waar anders onze villaroute beginnen dan in Knokke? Deze woning trok onze aandacht door haar landelijke maar moderne karakter, het binnenzwembad met naadloze verbinding naar de tuin met jacuzzi en poolhouse én de volledig uitgeruste wellness met o.a. 2 sauna’s, hammam en infraroodcabine. Verhuis je met een groot gezin? Top: deze villa komt met maar liefst 8 slaapkamers en 5 badkamers. Ook ideaal om vrienden uit te nodigen aan de kust, dus. Bekijk de villa hier in detail.

2. Infinity Pool in Buggenhout

Op naar Oost-Vlaanderen. In Buggenhout vinden we deze villa op een terrein van maar liefst 1,5 hectare. Adembenemend uitzicht? Check! En daar maximaal van genieten, doe je in een fantastische infinity pool. Krijg je eveneens bij deze villa: een keuken met koelcel, een ruime leefruimte waarvan je een gedeelte zo omtovert tot poolhouse met bar, een sauna en een apart bureau achteraan de tuin om dat thuiswerken naar een nieuwe dimensie te brengen. Binnen- en buitenkijken doe je hier. 

3. Infinity glazen wand in Keerbergen

Villa’s in Vlaams-Brabant? Daarvoor moeten we natuurlijk in Keerbergen zijn. Deze moderne villa in bungalowstijl trok onze aandacht door haar minimalistische architectuur met maximale omarming van de bosrijke omgeving. De volledige glazen wand achteraan is een van de indrukwekkendste die we hier al zagen passeren, en zorgt voor een ongeziene natuurlijke lichtinval. Stiekem is dit trouwens geen bungalow: er is nog een benedenverdieping met drie slaapkamers, badkamer, berging, infraroodsauna en tal van slimme raampartijen. Alles eens in detail bekijken? Langs hier. 

4. Tijdloze grandeur in Schoten

We schieten door naar Schoten. Deze statische villa met maar liefst 6 slaapkamers en 5 badkamers werd gebouwd in 2012 en ademt tijdloze grandeur met een moderne twist. De geavanceerde domotica- en stofzuigsystemen krijg je er zomaar bij, net zoals het fantastische zwembad in mozaïeksteen van 12m op 5m. Ontdek deze villa hier in al haar grootsheid.

5. Energiezuinige rust in Diepenbeek

De meest moderne villa, gebouwd in 2020, vinden we in Diepenbeek. De meest rustig gelegen waarschijnlijk ook, met een adembenemend uitzicht op de achterliggende tuin met zwembad en velden met uitzicht over de gekende Mombeekvallei. De hoge plafonds en grote raampartijen zorgen ervoor dat deze natuur volledig tot haar recht komt in de leefruimte. En met een EPC-waarde van 80 is het ook de meest duurzame villa in ons lijstje. Bekijk alle foto’s hier.

6. Villa in de heuvels in Jupille-sur-Meuse

Wat is een lijstje over villa’s zonder een villa in een heuvelflank? Voor zo’n prachtig exemplaar trekken we als afsluiter even over de taalgrens, naar Jupille-sur-Meuse vlakbij Luik. Vanuit de leefruimte, keuken en het terras met jacuzzi biedt deze woning een fantastisch uitzicht over het glooiende landschap van de Ardennen. En zoals het past bij een villa in de Ardennen, vinden we overal in de woning knappe houten accenten terug. Zoals in de houten trap, bijvoorbeeld. Waar in de foto’s vind jij er nog terug?

Welk van deze 6 villa’s is jouw favoriet? Of ben je recent op onze website nog andere villa’s tegengekomen die je hart nog meer wisten te veroveren? Laat het ons zeker weten in de comments!

Auteur: PJG

Share.