KIJK BINNEN: dit is het duurste huurhuis op Zimmo

Share.

Misschien doe jij het ook wel: wegdromen tijdens het bekijken van huizen op Zimmo. De prijs doet er niet toe en zo laat je je fantasie de vrije loop. Tijdens die zoektocht kwamen wij dit pareltje tegen: het duurste huurhuis dat momenteel op Zimmo staat!

Ter Kamerenbos

Het huurhuis ligt in de wijk Bois de la Cambre, Ter Kamerenbos in het Nederlands: echt hartje Brussel dus. Wandel je graag? Dan is deze woning ook ideaal gelegen. Zo niet, zit je ook vlakbij bus- en tram- en metrohaltes. Je zal je in ieder geval vlot kunnen bewegen! Bovendien ligt het prachtige landgoed op privéterrein. Last van buren zal je dus niet hebben!

Groot, groter, grootst

Je zou er haast verloren kunnen lopen, zo groot lijkt dit huis in Elsene. Het huis werd volledig opnieuw ontworpen én gerenoveerd en dat lijkt ons zeer succesvol te zijn geweest! Als je binnenwandelt heb je een ontvangstruimte die maar liefst wordt uitgestrekt over twee verdiepingen. Daarnaast is er plaats voor vier volwaardige slaapkamers én is er nog een aparte studio. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de keukens op elke verdieping.

Luxe ten troef

Naast de (soms) overtollige ruimte, straalt het huis ook enorm veel luxe uit. Zo is er een geventileerde garage voor twee auto’s. Je auto zou het maar eens te warm krijgen. Verder is er ruimte voorzien voor meer dan voldoende ontspanning: zo is er plaats voor een toekomstige bioscoopzaal en een eigen indoor fitness. Geen zin om dat te voorzien? Dan is er nog een hammam en een wijnkelder (die al wel geïnstalleerd zijn) waar je je naar believen kan uitleven.

Wat je maandelijks moet betalen voor het duurste huurhuis op Zimmo? Je mag er 15.000 euro voor neerleggen. Da’s niet niks dus. Ligt dat nog niet binnen je budget? Bekijk dan zeker de andere 125.000 andere woningadvertenties op Zimmo. Daar zit vast en zeker iets bij voor jou. Maar het houdt ons alleszins niet tegen om te blijven dromen!

LEES OOK:

Share.