Waanzinnig wonen: ontdek deze 6 opvallende huizen op Zimmo

Share.

Pastorijwoningen en fermettes genoeg in het Belgische straatbeeld. Maar niet iedereen loopt graag in de lijn. Wij zochten de 6 meest opvallende panden van het moment voor je uit! 

Historische pracht in Brugge

In deze historische woning in Brugge is de tijd blijven stilstaan. De houten inrichting, opvallende prints en overvloedige decoratie vallen meteen op. En dan hebben we hebben we het nog niet over het gezellige tuintje met zicht op één van de mooiste bruggen van de stad. 

Deze unieke parel is van jou voor 995.000 euro. Voor dat geld krijg je een benedenverdieping die als restaurant ingericht is, 3 slaapkamers en 2 badkamers. 

Glazen gevel in Varsenare

Aan licht geen gebrek in deze moderne villa met volledig glazen achtergevel. Vanbinnen tot in de puntjes af, vanbuiten een oase van rust op een perceel van maar liefst 2.205 vierkante meter! Wie graag in deze villa in Varsenare wil wonen moet daar zo’n 1,39 miljoen euro voor over hebben. 

Kunst in Brussel

In Brussel ligt midden in de zeer geliefde rue aux Laines een prachtige woning verscholen. Achter de muren van dit klassieke herenhuis ligt deze unieke kunstwoning verscholen.  Pronkstukken van deze woning zijn de artistieke woonkamer, unieke kunstwerken en de hypermoderne trap. Je kijkt heel de tijd je ogen uit in deze woning. Het prijskaartje is dan ook stevig: 3,8 miljoen euro vragen ze voor deze schat.

Wellness-paradijs in Marche-en-Famenne

Op vakantie in eigen huis? Dat kan in deze uitzonderlijke villa met 7 (!) slaapkamers en luxe wellness. Sauna, scrubruimte, buiten-en binnenzwembad,… Noem het op en deze woning heeft het! En alles is ook nog eens ontzettend smaakvol ingericht. 

De prijs voor deze hoofdprijs? Die staat niet openbaar, maar je kan ervan uitgaan dat die niet mis zal zijn.

Een woning met een hoek af in Schilde

Een huis als geen ander, dat is wat de maker van deze woning in gedachten had. En of het gelukt is. De atypische structuur van het dak maakt de woning erg opvallend. Het interieur is strak en modern wat uitnodigt tot wonen.

Wie hier graag wil wonen zal net geen miljoen neer moeten leggen. Voor dit huis wordt momenteel 965.000 euro gevraagd.

Alleen maar hoeken in Neerglabbeek

Je vindt geen tweede villa als deze in Neerglabbeek. Dit pand met een woonoppervlakte van 650 vierkante meter is adembenemend. Het exterieur springt meteen in het oog. De rustgevende nabije omgeving die de monden helemaal doet openvallen. Een enorme tuin en directe toegang tot een bos geven de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen. De stallen geven dierenliefhebbers de ideale gelegenheid om ook hun lievelingsdieren alles wat hun hart begeert te gunnen. Deze woning gaat van de hand voor 895.000 euro. 

Share.