Ontdek deze 5 veelbelovende vakantiewoningen

Share.

Ingrediënten voor een goed vakantiehuis: een fantastische ligging, een mooie leefruimte, fijne ontspanningsmogelijkheden en een prachtige slaapkamer! Doe alvast inspiratie op met deze 5 adembenemende vakantiewoningen. 

Grandioos Geraardsbergen

We beginnen meteen met een knaller. Deze vakantiewoning kan misschien beter een vakantievilla genoemd worden. Het is een huis om U tegen te zeggen.

In principe is het niet één, maar zijn het drie vakantiewoningen. Alle drie zijn ze in een landelijk jasje gestoken en bieden ze erg aangename ontspanningsmogelijkheden. Zo is er een zwemspa, sauna, bar en petanquebaan voorzien en maken de paardenfaciliteiten het een walhalla voor dierenliefhebbers. Het perceel waarop het gebouw staat is gigantisch, het grondoppervlak meet maar liefst 11.716 vierkante meter. 

Van dit unieke pand op deze nog uniekere locatie in de Vlaamse Ardennen jouw vakantiebestemming maken? Voor  €1.555.000 is dit vakantiehuis in Geraardsbergen van jou. 

Therapeutisch Tessenderlo

Is op vakantie gaan voor jou een en al rust, ontspanning en relaxen? Dan ben je bij dit landelijk vakantiehuis aan het juiste adres. De locatie is ontzettend gunstig, de vakantiewoning is omgeven door groen. Met een oppervlakte van 1393 vierkante meter is er meer dan genoeg ruimte om te ontspannen in de tuin zelf. De speeltuigen zijn een extra troef voor jonge gezinnen. Er is ook een ingebouwde veranda om van binnenuit van die tuin te genieten. 

Het interieur is prachtig gerenoveerd. Ook de indeling is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Een ruime woonkamer en twee fijne slaapkamers die tot in de puntjes afgewerkt zijn. De vraagprijs? Het vakantiehuis in Tessenderlo staat te koop voor €175.000. 

Bangelijk Blankenberge

Vamos à la playa? Daarvoor moet je in Blankenberge zijn! Wondermooie stad, parel aan de kust. Wat is er mooier dan lekker uitwaaien aan de stranden van Blankenberge? Droom er nog even bij dat je in een prachtige chalet op een ontzettend fijne locatie vertoeft. 

Deze chalet heeft alles wat een chalet moet hebben. Een fijne leefruimte met meer dan voldoende lichtinval. Een open keuken, 2 aangename slaapkamers, een piekfijne badkamer en een mooi houten terras. Er is gekozen om veel hout in het interieur te verwerken, dit geeft de woning een erg authentieke uitstraling. 

De chalet in Blankenberge is 40 vierkante meter groot en wordt verkocht voor €119.995. 

Mooi Mol

Het Zilvermeer is in de provincie Antwerpen erg bekend, maar nog meer bemind. Mol is een fantastisch oord om naartoe te trekken en aan niks anders te denken dan genieten. Niets ontbreekt om er een topvakantie van te maken. Zo is er uiteraard het meer en strand zelf, maar je profiteert ook van topfaciliteiten als een zwembad, wellness, speeltuinen, restaurantjes en verschillende mogelijkheden tot activiteiten… 

De chalet zelf is gelegen aan het water. Zo hoef je de woning niet te verlaten om van het prachtige meer te genieten. Met 56 vierkante meter woonoppervlakte is het vakantiehuisje aan de ruime kant. Het interieur is meer dan in orde en alles wat je nodig hebt. 

Dit fijne vakantiehuis in Mol staat te koop voor €135.000. 

Sereen Somme-Leuze

Liever een bungalow in de Ardennen? Tussen het groen in het Domaine du Bochetayligt dit gezellige vakantiehuis verscholen. Je kan er niet anders dan tot rust komen. 

De prijs? Deze bungalow in Somme-Leuze staat te koop voor €115.000. Hiervoor krijg je een gezellige leefruimte, badkamer, twee slaapkamers én een terras om bij weg te dromen.

Share.